Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποτυχημένος στη Μίλαν, μάχη για χάρη του στην Premier League
Μάντσεστερ Σίτι

Αποτυχημένος στη Μίλαν, μάχη για χάρη του στην Premier League

Η Αταλάντα έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστή που παρακολουθούν τα μεγαθήρια του Νησιού!

18.10.2024 | 13:32

Ποιος θα το περίμενε! Ο Τσαρλς Ντε Κέτελαρ της Μίλαν και των απογοητευτικών εμφανίσεων να βρίσκεται σήμερα σήμερα στις μεταγραφικές λίστες των μεγαλύτερων ομάδων της Premier League. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή καθώς δεν πάνε πολλά χρόνια για να φθάσουμε από την Μίλαν ως σήμερα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βέλγος διεθνής το καλοκαίρι του 2022 άφησε τα πάτρια εδάφη και μεταπήδησε στο επόμενο επίπεδο. Αποχώρησε από την… μαμά Κλαμπ Μπριζ και πήρε μεταγραφή εκατομμυρίων στην Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» επένδυσαν στο ταλέντο του, πίστεψαν στις δυνατότητές του όμως η κοινή τους συνεργασία απέτυχε παταγωδώς. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν ταίριαξε ποτέ με την ομάδα από το Μιλάνο.

Διάβασε επίσης: Ο Ντέιβις βάζει στο… κόλπο τη Γιουνάιτεντ

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι τσεκάρουν τον Ντε Κέτελαρ

Πέρυσι ο Ντε Κέτελαρ δόθηκε δανεικός στην Αταλάντα και βρήκε ξανά τη χαρά του. Η ομάδα από το Μπέργκαμο και περισσότερο όλων ο Ζαν Πιέρο Γκασπερίνι τον αναγέννησαν. Τα εξαιρετικά του νούμερα ανάγκασαν την ιταλική ομάδα να τον αγοράσει και σήμερα να τον έχει όλο δικό της. Εδώ έρχεται το δημοσίευμα του CaughtOffside να… κολλήσει και να βάλει τον Βέλγο αστέρα ξανά στο μεταγραφικό παζάρι συνδέοντάς τον με μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Νησιού. Την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Αμφότερες σκανάρουν διαρκώς την αγορά και αναζητούν νέο υλικό για τα ρόστερ τους. Ο Ντε Κέτελαρ θα μπορούσε να είναι μέσα στις επιλογές τους. Η Αταλάντα δεν λέει όχι στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της αρκεί να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό… μεταφράζεται με ποσά που υπερβαίνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Τραβηγμένο μεταγραφικό σενάριο από τους Άγγλους άλλα όχι απίθανο να συμβεί το επόμενο καλοκαίρι…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version