Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επέστρεψε ο Κωνσταντέλιας, “παρών” στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Κωνσταντέλιας, “παρών” στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Με βασικό Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

18.10.2024 | 15:10

Έπειτα από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena τη Κυριακή(20/10), σε ένα ντέρμπι υψήστης σημασίας. Η ομάδα τουΡαζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογιας στο +2 από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρουμάνος τεχνικος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος, προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την ομάδα και θα βρίσκεται στο τσάρτερ για την Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες μέρες, βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος. Παρόλα αυτά δεν συμμετείχε στα δύο ματς της “Γαλανόλευκης” κόντρα σε Αγγλία και Ιρλανδία, καθώς είχε ίωση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Αλμέιδα

Ο  πρωταγωνιστικός ρόλος του Κωνσταντέλια στο ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη 2021, στη νίκη της ομάδας του έναντι του ΟΦΗ. Ένα χρόνο μετά, δόθηκε δανεικός στην ΚΑΣ Όιοεν.  Σε 114 εμφανίσεις με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη μετράει 19 γκολ και 15 ασίστ. Επίσης, τον Νοέμβριο του 2023 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος. Εκεί έδειξε το πάθος του για την εθνική ομάδα και τα στοιχεία που λείψανε στα προκριματικά του Euro 2024.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version