Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έριξε άκυρο σε… αδιανόητα λεφτά για τον Γιαμάλ η Μπάρτσα!
Μπαρτσελόνα

Έριξε άκυρο σε… αδιανόητα λεφτά για τον Γιαμάλ η Μπάρτσα!

«Όχι» σε μυθική πρόταση για τον Λαμίν Γιαμάλ είπε η Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της, Τζουάν Λαπόρτα.

18.10.2024 | 21:01

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι δεδομένα, ήδη, ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ο νεαρός αποτελεί ένα πραγματικό παιδί-θαύμα του αθλήματος από κάθε άποψη. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο το γεγονός ότι μόλις στα 17 του έχει πετύχει πράγματα που άλλοι δεν κατορθώνουν σε ολόκληρη την καριέρα τους. Βλέπετε, μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο άσος της Μπαρτσελόνα έκανε μυθικά πράγματα με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας. Όντας βασικός, αναντικατάστατος και κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις οδήγησε την «ρόχα» στην κατάκτηση του Euro 2024.

Παράλληλα, βέβαια, ο Γιαμάλ εξελίσσεται σταδιακά στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Τον παίκτη πάνω στον οποίο οι Καταλανοί θέλουν να χτίσουν τη νέα εποχή της ομάδας. Γι’ αυτό, άλλωστε, όπως αποκάλυψε ο Τζουάν Λαπόρτα, απέρριψαν μια απίθανη πρόταση για τον νεαρό. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» μίλησε στο podcast του συλλόγου, «Barça One», που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (17/10) και ανέφερε ότι είπε «όχι» σε πρόταση που έφτανε τα 250 εκατομμύρια ευρώ για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα που έκανε την μυθική πρόταση για τον Γιαμάλ

«Ένας σύλλογος με προσέγγισε για να αποκτήσει τον Λαμίν Γιαμάλ για 250 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και είπα όχι. Είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Λαπόρτα. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποια ομάδα ήταν αυτή που έκανε την τεράστια πρόταση. Σύμφωνα με το «Goal.com», πάντως, αυτή η ομάδα ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι είναι αυτοί που κατέχουν και το ρεκόρ μεταγραφής από το 2017. Τότε, δηλαδή, που είχαν δαπανήσει 222 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα έχει ρήτρα στο συμβόλαιο της με Γιαμάλ που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι Καταλανοί δεν είχαν κάθε λόγο να δεχτούν την πρόταση αυτή. Άλλωστε, ο νεαρός άσος αν συνεχίσει να εξελίσσεται με τέτοιο ρυθμό, πολύ γρήγορα θα τους αποφέρει πολύ περισσότερα χρήματα και μάλιστα παραμένοντας παίκτης του συλλόγου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version