Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Υπάρχει «κίνηση» – Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τέρζιτς!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Υπάρχει «κίνηση» – Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τέρζιτς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε επαφές με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ!

18.10.2024 | 18:36

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το ξεκίνημα της ομάδας και την φετινή σεζόν είναι τραγικό και αρκετοί πιέζουν την διοίκηση για να διώξει άμεσα τον Έρικ τεν Χαγκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Φυσικά, ο ίδιος αναφέρει πως έχει την στήριξη όλων, κάτι που όμως… δεν ισχύει και θεωρείται πλέον δεδομένο πως αν συνεχιστούν τα κακά αποτελέσματα, τότε η αποχώρηση του θα είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα μάλιστα με ΜΜΕ της Γερμανίας και της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουναίτετ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με αρκετούς προπονητές και ένας εξ αυτών είναι ο Έντιν Τέρζιτς, ο οποίος προστέθηκε τελευταίος στην λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τεν Χαγκ!

Ο Έντιν Τέρζιτς φαίνεται πως είναι αρκετά ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ να έχει δείξει καλά στοιχεία και να είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ οι “κόκκινοι διάβολοι”.

Φυσικά δεν υπάρχει κάτι το επίσημο και καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ο Τέρζιτς έχει δείξει θετική διάθεση για να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ και η πίεση προς τον Τεν Χαγκ αυξάνεται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version