ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τον εκλεκτό της… Σίτι για «σωτήρα» της η Γιουνάιτεντ!
«Άρρωστος» φαν του Μέσι έκανε τατουάζ το αυτόγραφο του! (vid)
Έριξε άκυρο σε… αδιανόητα λεφτά για τον Γιαμάλ η Μπάρτσα!
Η Λεβερκούζεν δε θέλει να πάθει… Ντόρτμουντ με τον Βιρτς!
Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε το τι θα καθορίσει το μέλλον του στη Σίτι! (pic)
Ο πρώην της Ρόμα ξέσπασε: «Μουρίνιο με είπες προδότη, ξεπέρασες τα όρια!»
Ο Τούχελ και τα… μαγικά κόλπα του για να ξανακάνει την Αγγλία νικήτρια! (pic)
Γιουνάιτεντ: Υπάρχει «κίνηση» – Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τέρζιτς!
GOAL: Οι 10 κορυφαίοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα (pic)
Τέλος στο εφιαλτικό σενάριο – «Δεν αποσύρεται ο… άτυχος της Ρεάλ»
Η FA τιμώρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με «καμπάνα» πέντε αγωνιστικών
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ματς με τον ΟΦΗ – Ερωτηματικό σε μια θέση!
Ο Σλοτ βούλωσε στόματα: «Ολλανδία και Λίβερπουλ έχουν ηγέτη και τον ξέρετε όλοι»
ΑΕΚ: Όλοι… μέσα για τον ΠΑΟΚ – Το πλάνο για Μαρσιάλ και Λαμέλα
Πουλάει τρέλα ο Τεν Χαγκ: «Συγκεκριμένα ΜΜΕ θέλουν να με διώξουν και λένε ψέματα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν δε θέλει να πάθει… Ντόρτμουντ με τον Βιρτς!

Ο Φλόριαν Βιρτς αποτελεί την... καψούρα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να μπλοκάρει κάθε μετακίνηση του εκεί και προτιμά να τον δώσει στο εξωτερικό.

Η Λεβερκούζεν δε θέλει να πάθει… Ντόρτμουντ με τον Βιρτς!

Την περσινή σεζόν η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέτυχε κάτι που έμοιαζε… απίθανο. Βλέπετε, κατάφερε να τερματίσει την παντοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου η οποία μετρούσε 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Κι όλα αυτά όντας αήττητη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, και τη φετινή σεζόν οι «ασπιρίνες» μοιάζουν ικανές να κυνηγήσουν τον τίτλο απέναντι στους Βαυαρούς. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση και μόλις στο -3 από την πρωτοπόρο ομάδα του Μονάχου. Μεγάλο μερίδιο για τις δύο εξαιρετικές σεζόν της Λεβερκούζεν φέρει φυσικά ο Φλόριαν Βιρτς.

Βλέπετε, ο Γερμανός άσος αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της Bundesliga την περσινή σεζόν, ενώ φέτος συνεχίζει σε… δαιμονιώδη κατάσταση. Ήδη μετράει 6 γκολ σε 10 ματς και πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάγερν να τον έχει στο στόχαστρο για το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, που είχε αποκαλύψει και το ενδιαφέρον των Βαυαρών, η Λεβερκούζεν είναι ενήμερη επί τούτου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και αποφασισμένη να μην αφήσει τον Βιρτς να πάει στην ομάδα του Μονάχου. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, προτιμάει να τον παραχωρήσει στο εξωτερικό παρά στην Μπάγερν. Βίρτς

Η Λεβερκούζεν δίνει τον Βιρτς παντού… εκτός από την Μπάγερν

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Βιρτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της μισής σχεδόν… Ευρώπης. Άλλωστε, είναι λογικό ένας παίκτης της ποιότητας του να έχει αρκετούς «μνηστήρες». Μάλιστα, στις τάξεις της Λεβερκούζεν θεωρούν πως η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, και οι υπόλοιποι «μεγάλοι» της Αγγλίας (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ) τσεκάρουν την περίπτωση του.

Από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Ωστόσο, στις τάξεις της Λεβερκούζεν θεωρούν αδύνατη μια κίνηση της «βασίλισσας» για τον Βιρτς το καλοκαίρι. Αυτό που τονίζεται ξεκάθαρα, πάντως, είναι πως οι «ασπιρίνες» θα απαιτήσουν από όποια ομάδα κινηθεί για τον Γερμανό άσο να… ξηλωθεί. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον κάνουν την κορυφαία πώληση της ιστορίας τους. Το βέβαιο, όμως, είναι ότι η Λεβερκούζεν είναι αποφασισμένη αν εντέλει τον πουλήσει, αυτό να γίνει σε ομάδα του εξωτερικού. Όπως φαίνεται, οι ιθύνοντες της Μπάγερ δε θέλουν να πάθουν… Ντόρτμουντ. Βλέπετε, η Μπορούσια επί σχεδόν μια δεκαετία έβλεπε κάθε αστέρα της να φεύγει για την Μπάγερν. Μια τακτική που τόσο την αποδυνάμωνε, όσο και ενίσχυε τον άμεσο ανταγωνιστή της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ