Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ: Τα 5+1 προβλήματα του Αρτέτα στη μάχη με τα «Κεράσια»
Άρσεναλ

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ: Τα 5+1 προβλήματα του Αρτέτα στη μάχη με τα «Κεράσια»

Με πολλά ερωτηματικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Άρσεναλ για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Μπόρνμουθ.

18.10.2024 | 13:54

Πάει το παράθυρο των εθνικών ομάδων… έκλεισε! Επιστροφή στην κανονικότητα και στο συλλογικό επίπεδο με την Άρσεναλ να επανέρχεται στις υποχρεώσεις της στην Premier League έχοντας μπροστά της μια απαιτητική αναμέτρηση. Οι «Κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι από τις δυσκολότερες όμως δε της είναι τίποτα να κάνει τη ζημιά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μίκελ Αρτέτα γνωρίζει τις… κακοτοπιές και ξέρει πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να κερδίσει εκτός έδρας τα «Κεράσια». Ο Ισπανός τεχνικός κατά την επιστροφή των διεθνών κάνει τον απολογισμό του και βλέπει πως αρκετά από τα βασικά μέλη της ομάδας του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μια μέρα πριν τον αγώνα (Σάββατο 19/10 19:30) οι Λονδρέζοι έχουν αρκετούς παίκτες που είναι στο… παίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Διάβασε επίσης: Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)

Οι παίκτες που περιμένει ο Αρτέτα

Σάκα, Μαρτινέλι, Γουάιτ, Τίμπερ και Ζιντσένκο είναι τα ερωτηματικά για τον Αρτέτα. Εκτός μάχης θα παραμείνει για ακόμη μια εβδομάδα ο πολύτιμος Μάρτιν Όντεγκααρντ.

«Ο τραυματισμός του Σάκα δεν είναι σοβαρός. Θα δούμε στην τελευταία προπόνηση αν θα είναι διαθέσιμος. Ο Μαρτινέλι επέστρεψε αργά χθες από τη Βραζιλία, θα δούμε αν θα πάρουμε το ρίσκο. Ο Έντεγκααρντ δεν θα είναι έτοιμος αυτή τη βδομάδα, αλλά την επόμενη θα επανεξεταστεί και θα δούμε πόσο κοντά είναι στην επιστροφή», τόνισε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version