Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε το τι θα καθορίσει το μέλλον του στη Σίτι! (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε το τι θα καθορίσει το μέλλον του στη Σίτι! (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντίολα απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας ότι βασικό παράγοντα θα αποτελέσει ο… καιρός.

18.10.2024 | 19:49

Την τελευταία δεκαετία, σχεδόν, το όνομα του Πεπ Γκουαρντίολα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την Μάντσεστερ Σίτι. Και πως να μην είναι βέβαια; Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου από το 2016. Ωστόσο, δεν είναι η χρονική διάρκεια που φέρνει αυτόν τον συνυφασμό, αλλά το απίθανο ποσοστό επιτυχίας του. Άλλωστε, σε αυτές τις οκτώ σεζόν έχει κατακτήσει συνολικά έξι Premier League, με τις τέσσερις να ‘ναι συνεχόμενες, δύο κύπελλα Αγγλίας, τέσσερα Λιγκ Καπ, τρία Σούπερ Καπ Αγγλίας. Αποκορύφωμα όλων, όμως, αποτέλεσε η κατάκτηση του Champions League το 2023, όπως και του UEFA Super Cup και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων την ίδια χρονιά.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή το μέλλον του Γκουαρντιόλα βρίσκεται στον… αέρα. Βλέπετε, το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού με τους «Πολίτες» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ακόμη ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται ακόμη να μην έχει πάρει την τελική του απόφαση. Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του ο 53χρονος προπονητής το έριξε στο χιούμορ, λέγοντας πως η απόφαση του θα εξαρτηθεί από τον… καιρό.

Γκουαρντίολα: «Ο παράγοντας που θα καθορίσει το μέλλον μου στη Σίτι είναι ο… καιρός»

Ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως… περιμένει τον καιρό του Μάντσεστερ να αλλάξει για να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Παράλληλα, πάντως, τόνισε πως δεν του έχει ασκηθεί καμία πίεση από τη διοίκηση της Σίτι. Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού η επιλογή του αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα έχει αφεθεί εξ ολοκλήρου στον ίδιο.

«Ο βασικότερος παράγοντας που θα αποφασίσει το μέλλον μου στη Μάντσεστερ Σίτι; Ο καιρός! Περιμένω να αλλάξει πρώτα και μετά θα πάρω την απόφαση μου. Για να είμαι ειλικρινής από την ομάδα δεν μου άσκησαν ποτέ πίεση για να αποφασίσω. Ούτε μια στιγμή. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουν επιλογές σε περίπτωση που αποχωρήσω, μια μέρα», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version