Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Λαπόρτα θέλει να… διαλύσει το Nations League!
Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα θέλει να… διαλύσει το Nations League!

Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για το Nations League και το πόσο κακό κάνει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στις ομάδες της Ευρώπης!

18.10.2024 | 00:51

Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να τα κάνει… όλα για την Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των Καταλανών δεν είναι μόνο εκείνος που «κλείνει» τους παίκτες που θέλει ο σύλλογος και ο Χάνσι Φλικ. Και πλέον αυτός που είναι παίρνει το μέρος των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κάνουν παράπονα για τα πολλά ματς που δίνουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ένας από τους λίγους προέδρους μεγάλων ομάδων που γνωρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μία… έκρηξη με τους παίκτες, αφού θεωρεί ότι διοργανώσεις όπως το Nations League θα μπορούσαν να λείπουν και έτσι θα υπήρχε περισσότερος χρόνος ξεκούρασης για τους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ζοάν Λαπόρτα για το Nations League:

«Είμαι ενάντια στο Nations League. Νομίζω είναι μία διοργάνωση που δεν χρειαζόταν να υπάρχει και μπήκε από την… πίσω πόρτα. Οι παίκτες έχουν δίκιο που φωνάζουν και κάνουν παράπονα. Έχουν δίκιο που λένε ότι οι φωνές τους δεν ακούγονται και ότι δεν τους σέβεται κανείς!

Οι ομάδες είναι εκείνες που τους πληρώνουν και αυτές που στο τέλος παθαίνουν τη μεγαλύτερη ζημιά», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version