Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δέκα κορυφαίες WAGs του ισπανικού πρωταθλήματος
La Liga

Οι δέκα κορυφαίες WAGs του ισπανικού πρωταθλήματος

Η μία πιο όμορφη από την άλλη! Οι πιο περιζήτητες WAGs της La Liga στην αναζήτηση του Instagram!

18.10.2024 | 11:23

Χάρμα οφθαλμών! Όχι, δεν αναφερόμαστε στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της La Liga. Σε αυτό το άρθρο δεν θα ασχοληθούμε με τους πρωταγωνιστές του ισπανικού πρωταθλήματος εντός αγωνιστικού χώρου. Θα επικεντρωθούμε στις πρωταγωνίστριες της εξέδρας. Στις ομορφότερες και πιο περιζήτητες WAGs της Ισπανίας και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Στις όμορφες παρουσίες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε κάθε τους παρουσία στο γήπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δεν θα εμβαθύνουμε, θα αφήσουμε εσάς να κάνετε με την ησυχία σας περιήγηση στα προσωπικά τους προφίλ. Εμείς θα τις αναφέρουμε ονομαστικά. Σας παρουσιάζουμε τις δέκα ομορφότερες και συνάμα περιζήτητες WAGs της La Liga. Αυτές που αριθμούν τους περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διάβασε επίσης: Mαγικό πρωτοσέλιδο της RECORD για Γιακουμάκη – Ο βασιλιάς στον θρόνο του (pic)

Πρώτη και καλύτερη σύζυγος του αστέρα της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Άνα Λεβαντόφσκα αριθμεί περισσότερους από 5,7 εκατομμύρια ακολούθους στα social media.

Άνα Λεβαντόφκσα

Συνεχίζουμε με την σύντροφο του επίσης αστέρα της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ. Την Ολλανδή μοντέλο Μίκι Ντε Γιονγκ, η οποία έχει 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μίκι Ντε Γιονγκ

Στην 3η θέση στη σχετική κατάταξη βρίσκουμε την εκρηκτική Βραζιλιάνα, Μπρούνα Ρότα. Την σύντροφο του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο. 1,4 εκατομμύρια ακόλουθοι!

Μπρούνα Ρότα 

Προχωράμε εξίσου δυναμικά και πάμε στη θέση νούμερο 4 εκεί όπου είναι η πανέμορφη σύζυγος του νεαρού επιθετικού της «Βασίλισσας», Έντρικ, η Γκαμπριέλα Μιράντα. Η εξίσου Βραζιλιάνα προκαλεί πανικό σε 1,2 εκατομμύρια χρήστες του Instagram με τις συχνές της αναρτήσεις.

Γκαμπριέλα Μιράντα

Στην 5η θέση βρίσκουμε την σύζυγο του άσσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Αναφερόμαστε στην πανέμορφη Μίνα Μπονίνο από την Ουρουγουάη, η οποίο πρόσφατα ξεπέρασε το ένα εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Μίνα Μπονίνο 

6η θέση για την σύζυγο του Ίσκο της Ρεάλ Μπέτις. Σάρα Σάλαμο με 800+ χιλιάδες ακολούθους στο Instagram!

Σάρα Σάλαμο

Συνέχεια με την 7η θέση και την γνωστή σε όλους μας Μισέλ Κουρτουά. Την σύζυγο του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά. Η πανέμορφη Μισέλ αριθμεί περισσότερους από 770.000 ακολούθους στο Instagram.

Μισέλ Κουρτουά

Στην 8η θέση συναντάμε την Ντάνι Τερ Στέγκεν! Η σύζυγος του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, η οποία ξεπερνά τους 500.000 ακόλουθους.

Ντάνι Τερ Στέγκεν

Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση, στο νούμερο 9 βρίσκουμε την Βραζιλιάνα Ναταλία Ροντρίγκες, σύντροφο του Βραζιλιάνου άσσου της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια. Η Ναταλία έχει περισσότερους από 400.000 ακόλουθους στο Instagram.

 Ναταλία Ροντρίγκες

Τέλος, στην 10η θέση η κυρία Γκριεζμάν, Έρικα Κοπέρενα. Με 300.000+ ακολούθους στο Instagram.

‘Ερικα Κοπέρενα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version