Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός: Στους κορυφαίους του πλανήτη ο Ροντινέι
Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Στους κορυφαίους του πλανήτη ο Ροντινέι

Παγκόσμια διάκριση για τον δεξιοπόδαρο αμυντικό του Ολυμπιακού Ροντινέι.

18.10.2024 | 14:52

Το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών(CIES), συμπεριέλαβε στο top10 καλύτερων ντριμπλέρ παγκοσμίως τον αστέρα του Ολυμπιακού, Ροντινέι στην κατηγορία των ακραίων μπακ. Αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο νούμερο επτά της λίστας με 78 βαθμούς στην αξιολόγηση της CIES. Τη πρωτιά έχει ο Νούνο Ταβάρες της Λάτσιο με 86 βαθμούς, τη 2η θέση ο Ντοντό της Φιορεντίνα με 85. Τη 3η θέση κατέχειι ο Μπίσχοφ της Μπρόντμπι με 80, ενώ τη σχετική λίστα την ολοκληρώνει ο Αλεξάνδρο Μπάλντε με 75.9 βαθμούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ροντινέι έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά τον Γενάρη του 2023. Από τότε ο 32χρονος αμυντικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ενδεκάδα των “Ερυθρόλευκων”. Τη περασμένη σεζόν υπό την ηγεσία του Χοσέ Λιουίς Μεντιλίμπαρ, ήταν ένας από τους παίκτες – κλειδιά για την ιστορική κατάκτηση του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κώστας Μανωλάς: Από τα ψηλά στα χαμηλά και μετά στον…πάτο !

Οι αριθμοί του Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Ο Ροντινέι είναι και φέτος πρωταγωνιστής στους Πειραιώτες, καθώς μετράει δύο γκολ και ασίστ στο πρωτάθλημα σε μόλις επτά συμμετοχές. Ο 32χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, το οποίο υπέγραψε έπειτα από τη κατάκτηση του ευρωπαϊκού τον περασμένο Μάιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι στη SuperLeague είχε πετύχει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 22 συμμετοχές. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει στην αποστολή του τον Βραζιλιάνο ενόψει Λεβαδειακού, προκειμένου να τον έχει ζεστο για την 3η αγωνιστική του Europa League κόντρα στη Μάλμε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version