Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παναθηναϊκός: Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Βαγιαννίδης
Home Page

Παναθηναϊκός: Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Βαγιαννίδης

Μια πολύ σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή με τον ΟΦΗ ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

18.10.2024 | 14:33

Μπροστά σε μια δύσκολη εβδομάδα μπαίνει ο Παναθηναϊκός. Με την ολοκλήρωση της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων οι «Πράσινοι» επιστρέφουν στη δράση έχοντας μπροστά τους τρία δύσκολα παιχνίδια. Δύο για το πρωτάθλημα με ΟΦΗ και Άρη και ένα για την Ευρώπη με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για το Conference League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Παράλληλα θέλει να υπολογίζει στους περισσότερους καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και απαιτητικά. Το ρεπορτάζ γύρω από το «Τριφύλλι» αναφέρει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει θα είναι και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Διάβασε επίσης: Forbes: Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές για το 2024

Μπαίνει ξανά στις επιλογές του Αλόνσο ο Βαγιαννίδης

Όπως έγινε γνωστό ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου και στα παιχνίδια που ακολούθησαν, ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμενε εκτός αποστολής, με την διοίκηση του συλλόγου να στέλνει ένα ”μήνυμα” στον παίκτη σχετικά με την διαδικασία των συζητήσεων του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι. Συζητήσεις που έφεραν πολύ μακριά τις δύο πλευρές.

Πάντως με ”γέφυρες” που δημιουργήθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες(πριν τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ), ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ενεργοποιήσει και πάλι τον διεθνή δεξιό μπακ, ο οποίος αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για το Ηράκλειο και την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version