Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Podcast: There is only one Arsene Wenger
Γραφικοί παλαιάς κοπής

Podcast: There is only one Arsene Wenger

Πολλές σπουδαίες προσωπικότητες πέρασαν από την ομάδα της Άρσεναλ, αλλά κανείς δεν πλησίασε την επίδραση που είχε η παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ.

18.10.2024 | 09:05

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να πουν γεμάτοι σιγουριά, αλλά και περηφάνια ότι άλλαξαν τα πράγματα στην εποχή τους. Όχι από άλλους, μα από εκείνους. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Αρσέν Βενγκέρ. Και αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο περνάει ο καιρός από το πρώτο του παιχνίδι στην Άρσεναλ.

Πλέον φτάσαμε τα 28 χρόνια που ένας Αλσατός, ψηλόλιγνος τύπος, με γυαλιά και παρουσιαστικό που παρέπεμψε πιο πολύ σε… καθηγητή μαθηματικών έκατσε στον πάγκο της ομάδας του Βορείου Λονδίνου και ξεκίνησε από εκεί ένα ταξίδι που έμελλε να αλλάξει τόσο τους «κανονιέρηδες», αλλά και το ίδιο το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος και ο Θέμης Λιουδάκης μιλάνε και αναλύουν τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ αλλά και την αιώνια κόντρα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τα… μπουφάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version