Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει τον εκλεκτό της… Σίτι για «σωτήρα» της η Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει τον εκλεκτό της… Σίτι για «σωτήρα» της η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ για τον πάγκο της, με τον Πορτογάλο να είναι ο εκλεκτός και της Σίτι αν φύγει ο Γκουαρντιόλα.

18.10.2024 | 22:39

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βλέπετε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παραμένουν ένα μήνα χωρίς να έχουν σημειώσει νίκη. Στο διάστημα αυτό έχουν μετρήσει τέσσερις ισοπαλίες και την εντός έδρας συντριβή με 0-3 από την Τότεναμ. Όπως είναι λογικό τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει στο στόχαστρο της κριτικής τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να μην μπορεί να βρει λύση στα προβλήματα της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος μοιάζει να μην… νιώθει από την κριτική, αφού σε πρόσφατες δηλώσεις τα «έριξε» όλα στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να τον στηρίζει σταθερά. Γι’ αυτό, άλλωστε, ενεργοποίησε το καλοκαίρι την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του το ανανέωνε ως το 2026. Οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων», όμως, φαίνεται πως προετοιμάζουν και την επόμενη μέρα σε περίπτωση απόλυσης του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, έχουν θέσει ως πρώτο τους στόχο τον Ρούμπεν Αμορίμ. Τον προπονητή δηλαδή που έχει ως εκλεκτό της η Μάντσεστερ Σίτι αν φύγει ο Γκουαρντιόλα!

«Εμφύλιος» Γιουνάιτεντ-Σίτι για τα… μάτια του Αμορίμ

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ η Γιουνάιτεντ έχει ήδη κάνει διερευνητικές επαφές τόσο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και με τον ίδιο. Βέβαια, τονίζεται εκ νέου η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Τεν Χαγκ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Βέβαια, ο 39χρονος προπονητής δεν σκοπεύει να αφήσει τη Σπόρτινγκ μεσούσης της σεζόν, καθώς έχει υψηλές βλέπεις για φέτος με την ομάδα. Στο συμβόλαιο του, όμως, που λήγει το 2026 υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για το καλοκαίρι.

Παράλληλα, όμως, πέραν της Γιουνάιτεντ ο Αμορίμ αρέσει πολύ και στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» αναμένουν την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα για το αν θα ανανεώσει ή όχι. Εξάλλου, το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι ο Καταλανός δεν έχει ακόμη πάρει την απόφαση του. Έτσι, η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ έχει επίσης στο στόχαστρο της τον Πορτογάλο, ως αντικαταστάτη. Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε έναν «εμφύλιο» ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης για τον 39χρονο τεχνικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version