Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρνείται την Premier League για μια ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Αρνείται την Premier League για μια ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα

Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που κάνει θραύση - και - φέτος στη La Liga περιμένει καρτερικά την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

19.10.2024 | 10:29

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν κάνει κακό στο κυνήγι των στόχων. Όχι όμως στο πως βλέπουν οι ποδοσφαιριστές την καταλανική ομάδα. Δεν υπάρχει παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο που δε βλέπει ως ευκαιρία καριέρας το να βρεθεί στους «μπλαουγκράνα».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι το βλέπει και το αστέρι της Βιγιαρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, Άλεξ Μπαένια. Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερος περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Ουδέποτε έχει κρύψει την αγάπη του για την καταλανική ομάδα. Είναι φως φανάρι αυτό, ειδικά όταν βρίσκεται απέναντι από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δίνει όλα προκειμένου να προκαλέσει ζημιά στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Διάβασε επίσης: Έριξε άκυρο σε… αδιανόητα λεφτά για τον Γιαμάλ η Μπάρτσα!

Ο Μπαένα περιμένει σαν τρελός μια ευκαιρία από την Μπαρτσελόνα

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τον Μπαένια να αγωνίζεται σταθερά στη βασική ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ. Το συμβόλαιό του με το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που αυτή τη χρονική στιγμή βάζει τεράστιο εμπόδιο στο όνειρο του παίκτη να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική SPORT, ο Μπαένια έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις ομάδων της ελίτ, προτάσεις από ομάδες της Premier League που θα τον ήθελαν πολύ στο ρόστερ τους. Ο ίδιος δίνει χρόνο στην Μπαρτσελόνα περιμένοντας τη στιγμή του. Μέχρι να έρθει αυτή η ημέρα ο ίδιος προσπαθεί να βελτιώνεται. Να γίνεται όλο και καλύτερος. Το δείχνει με τη Βιγιαρεάλ, το δείχνει και με τις συμμετοχές του στην Εθνική Ισπανίας. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πολυθεσίτης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version