Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό είναι το… άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο: Πανηγύρισε έξαλλα την ήττα αντιπάλων του! (vid)
Αλ Νασρ

Αυτό είναι το… άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο: Πανηγύρισε έξαλλα την ήττα αντιπάλων του! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο πόσο πολύ θέλει να παίρνει νίκες ακόμα και τώρα στα 39!

19.10.2024 | 15:02

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το πάθος και την όρεξη για να παίρνει νίκες και να σημειώνει γκολ, όπως είχε και όταν βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία. Όμως, προκαλεί εντύπωση ότι είναι το ίδιο ένθερμος ακόμα και στα 39 του. Ακόμα και λίγο πριν τη Δύση της καριέρας του.

Ο έμπειρος φορ ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στην Αλ Νασρ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ, αφού με το δικό του γκολ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1 που έμεινε ως το τέλος.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πόσο πολύ χάρηκε με τη… λύπη των αντιπάλων του. Και εξηγούμαστε! Στο 90+13′ η Αλ Σαμπάμπ θα μπορούσε να κάνει το 2-2 από τα έντεκα βήματα με τον Χαμέντ Αλάχ, όμως, εκείνος αντί για τα δίχτυα βρήκε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και έτσι η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ.

Το άστοχο σουτ του, όμως, ήταν κάτι που άρεσε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ που έδειξε να το απολαμβάνει και εν τέλει να πανηγυρίζει!

Ιδού η στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε το χαμένο πέναλτι της Αλ Σαμπάμπ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version