Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δάκρυσε η Βραζιλία με το δράμα του Νεϊμάρ: «Υπέφερα κάθε μέρα…» (vid)
Saudi Pro League

Δάκρυσε η Βραζιλία με το δράμα του Νεϊμάρ: «Υπέφερα κάθε μέρα…» (vid)

Ο διεθνής Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ομολογεί τον πόνο που πέρασε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του και όλα όσα άσχημα βιώματα είχε.

19.10.2024 | 18:10

Ο 32χρονος άσος της Αλ-Χιλάλ Νεϊμάρ, ήταν εκτός πλάνων από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας όπως και της αραβικής ομάδας. Ο λόγος στην ρήξη χιαστού που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. Πλέον είναι γεμάτος όρεξη να επιστρέψει στα γήπεδα για να δείξει το παλιό καλό του εαυτό για χάρη της εθνικής του ομάδας και της Αλ-Χιλάλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια που αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου ο Νεϊμάρ, την οποία ξέσπασε την ώρα της συνέντευξης στο «YouTube NR Sports». Συγκεκριμένα ανέφερε πως αγαπάει το να παίζει ποδόσφαιρο, ομολογούμενος μετέπειτα πόσο υπέφερε που απουσίαζε από τα γήπεδα. Κλείνοντας δήλωσε πως κάθε φορά που πληγώνεται είναι ικανός να σηκωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεαλ Μαδριτης: Έγινε… ρόμπα ο Βινίσιους: Τον απάτησε η σύντροφός του και έκανε το χειρότερο τατού! (pic)

Το ντεμπουτο του Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι στη διάθεση της Αλ-Χιλάλ στον αγώνα του ασιατικού Champions League κόντρα στην Αλ-Αΐν. Ο Νεϊμάρ μας επιφυλάσσει μία δυνατή επιστροφή στα γήπεδα βάση των λόγων και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την οποία εξέφρασε δημόσια.

«Μου λείπει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να σας δώσω να καταλάβετε πως νιώθω όταν δεν αγωνίζομαι. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκληρά δουλεύω, ώστε να επιστρέψω και πάλι στα γήπεδα. Πραγματικά υπέφερα κάθε μέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Νεϊμάρ.

  1. .

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version