Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Διαβολική» αντίδραση… ανατροπή και οξυγόνο για Τεν Χαγκ (vid)
Premier League

«Διαβολική» αντίδραση… ανατροπή και οξυγόνο για Τεν Χαγκ (vid)

Ίσως η πρώτη φορά επί Τεν Χαγκ που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει τέτοια αντίδραση (2-1 με ανατροπή την Μπρέντφορντ).

19.10.2024 | 19:02

Ένα τέτοιο παιχνίδι… έψαχνε ο Έρικ Τεν Χαγκ! Να δει την ομάδα του να βγάζει νεύρο και αντίδραση. Η σκληροτράχηλη Μπρέντφορντ του έδωσε την ευκαιρία και οι ποδοσφαιριστές του την άρπαξαν από τα… μαλλιά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πίνοκ στο ημίχρονο όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με αγριεμένη εμφάνιση στην επανάληψη έφεραν το ματς… τούμπα και επικράτησαν της αντιπάλου τους με 2-1. Γκαρνάτσο και Χόιλουντ οι σκόρερς.

Το ματς

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη σημερινή μονομαχία με την Μπρέντφορντ. Μια αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήθελε να δει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν αντίδραση και επιτέλους να πανηγυρίζουν νίκη, η οποία θα τους ανέβαζε στον βαθμολογικό πίνακα. Απέναντι στους «Κόκκινους Διαβόλους» όμως βρέθηκε σήμερα μια μαχητική Μπρέντφορντ, μια ομάδα που δύσκολα παραδίδει τα όπλα στα παιχνίδια της.

Η Γιουνάιτεντ με Κασεμίρο, Έρικσεν και Μπρούνο Φερνάντες προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να επιβάλει το παιχνίδι της έναντι της αντιπάλου της. Οι πρώτες καλές στιγμές στο ματς ανήκαν στους γηπεδούχους. Καμία όμως από αυτές δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Ακόμη και αυτή, η ανεπανάληπτη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Δανός μέσος βρέθηκε σε θέση βολής σε πλεονεκτική θέση όμως το τελείωμά του ήταν κάκιστο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Γιουνάιτεντ, το πέτυχε η Μπρέντφορντ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ στο 45+4′ την ώρα που ο Ματίας Ντε Λιχτ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού. Ο Πίνοκ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, κέρδισε την μονομαχία με τον Νταλότ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 0-1!

Στην επανάληψη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπήκαν έτοιμοι για να μπουν ξανά στο κόλπο της νίκης και το κατάφεραν αμέσως στο 47ο λεπτό. Ο Ράσφορντ σέντραρε ιδανικά, βρήκε τον Γκαρνάτσο και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1. Στο 51′ ο Γκαρνάτσο και πάλι άγγιξε το γκολ όμως του το στέρησε με εξαιρετική απόκρουση. Η πίεση των γηπεδούχων για να κάνουν την ανατροπή έγινε ακόμη πιο έντονη. Έψαξαν με κάθε τρόπο το 2-1 και τελικά το βρήκαν.

Στο 62′ ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκαν έξοχα τον Χόιλουντ μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός με ωραίο σκάψιμο πέτυχε το γκολ κάνοντας 2-1. Στο 68′ ο Νταλότ παραλίγο να πετύχει κι αυτός γκολ μετά από ασίστ του Ονάνα όμως ο Πορτογάλος βρήκε… τοίχο πάνω στον Φλέκεν.

Στο τελευταίο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψάχνοντας το 2-2 όμως η Γιουνάιτεντ κατάφερε και κράτησε μέχρι τέλους το προβάδισμα. Τελικό, 2-1!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version