Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε… ρόμπα ο Βινίσιους: Τον απάτησε η σύντροφός του και έκανε το χειρότερο τατού! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Έγινε… ρόμπα ο Βινίσιους: Τον απάτησε η σύντροφός του και έκανε το χειρότερο τατού! (pic)

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τομπίας, έκανε ένα τατουάζ που θα το μετανιώνει για καιρό, μετά την απόφασή του.

19.10.2024 | 15:43

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τομπίας, ήρθε αντιμέτωπος με μία είδηση που τον σόκαρε. Ο 20χρονος πλάγιος αμυντικός της Σαχτάρ το προηγούμενο διάστημα, βίωσε μία από τις όμορφες στιγμές της ζωής του. Βέβαια λίγο αργότερα το χαρμόσυνο κλίμα μετατράπηκε σε στεναχώρια για τον ίδιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με το MUNDO DEPORTIVO ο Βινίσιους Τομπίας είχε κάνει τατουάζ το όνομα της κόρης του, προκειμένου να γιορτάσει την είδηση της εγκυμοσύνης της κοπέλας του και γνωστής ινφλουένσερ Ίνγκριντ Λίμα. Μερικές μέρες μετά ένα τεστ DNA ήταν αυτό που τον ρήμαξε ψυχολογικά, μιας και μαθεύτηκε μέσα από αυτό ότι δεν είναι ο πατέρας.

Η σύντροφος του Βινίσιους Τομπίας μίλησε δημόσια, λέγοντας πως είχε ζητήσει η ίδια να παραστεί στη γέννα ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, χωρίς να ανακοινωθεί ακόμα για το αν η κόρη της ήταν από άλλο σύντροφο. Το πρόβλημα για τον Βινίσιους Τομπίας, είναι ότι έκανε τατουάζ το όνομα της υποτιθέμενης μελλοντικής κόρης του. «Maite I love you» ήταν η πρόταση που “χτύπησε” για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της Ίνγκριντ Λίμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version