Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έντερσον: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη για την μετά-Γκουαρντιόλα εποχή»
Μάντσεστερ Σίτι

Έντερσον: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη για την μετά-Γκουαρντιόλα εποχή»

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σιτι είναι βέβαιος πως η διοίκηση θα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο μια πιθανή αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

19.10.2024 | 10:52

Πριν από λίγους μήνες τα διεθνή ΜΜΕ… έστελναν τον Έντερσον Μοράες εκτός Έτιχαντ και Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά, ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας άφησε πίσω του τις φήμες και παρέμεινε στην αγαπημένη του ομάδα. Έβαλε πίσω τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία και παρέμεινε στο Μάντσεστερ συνεχίζοντας να υπερασπίζεται την εστία των «Πολιτών».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τώρα το επίκεντρο στους πρωταθλητές Αγγλίας είναι ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα. Το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και μέχρι ώρας δεν προκύπτει κάτι νεότερο. Οι πιθανότητες να μείνει ή να αποχωρήσει είναι μοιρασμένες. Ήδη αρκετοί είναι οι παίκτες αλλά και το φίλαθλο κοινό της Σίτι που προετοιμάζονται για αυτή τη μέρα. Τη μέρα που ο Γκουαρντιόλα θα κλείσει το κεφάλαιο και θα πει αντίο στην αγαπημένη του ομάδα.

Διάβασε επίσης: GOAL: Οι 10 κορυφαίοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα (pic)

Ο Έντερσον δηλώνει έτοιμος για την μετά-Γκουαρντιόλα εποχή

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας των «Πολιτών» δήλωσε ότι η Σίτι είναι καλά οργανωμένη και έτοιμη για τη μετά-Γκουαρντιόλα εποχή, υπογραμμίζοντας ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί: «Η Σίτι είναι ένας πολύ καλά δομημένος σύλλογος, με σπουδαίους διευθυντές και έναν εξαιρετικό διευθύνοντα σύμβουλο, τον Φεράν Σοριάνο. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει ήδη στο μυαλό του τον επόμενο προπονητή όταν ο Πεπ αποφασίσει να φύγει. Θα συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση. Φυσικά, θα είναι μια μεγάλη απώλεια, μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τη μετά-Πεπ εποχή».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version