Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστροφές βασικών για τη Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Σεβίλλη
Μπαρτσελόνα

Επιστροφές βασικών για τη Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Σεβίλλη

Ανακούφιση για τη Μπαρτσελόνα που έχει στη διάθεσή της ξανά τους αστέρες της για το κρίσιμο και δύσκολο ματς με τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα.

19.10.2024 | 16:51

Παρά τη καλή πορεία της στο πρωτάθλημα και στο Champions League η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει προβλήματα, διότι οι τραυματισμοί βασικών παικτών της αποτέλεσαν πονοκέφαλο για τον Χάνσι Φλικ. Όμως η μπόρα πέρασε και τη Κυριακή (20/10) επιστρέφουν τα βαριά χαρτιά του Γερμανού τεχνικού.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει το «FOOTBALLESPANA», o Χάνσι Φλικ επιβεβαιώνει την επιστροφή του Γκάβι, Ντάνι Όλμο και Φερμίν Λόπεζ στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/10) κόντρα στη Σεβίλλη στο Μονζουίκ. Οι τρείς παίκτες των “Μπλαουγκράνα”, είχαν μείνει για καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Σε 2-3 χρόνια η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Χάαλαντ»

Απώλειες που δεν αλλοιώσαν την αγωνιστική πορεία της Μπαρτσελόνα

Ο Γκάβι από τη περασμένη σεζόν υπέστη ρήξη χιαστών, κάτι που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Σε ό,τι αφορά τον Φερμίν Λόπεζ, ο 21χρονος χαφ ταλαιπωρούταν το πρόσφατο διάστημα από μυϊκούς τραυματισμούς όπως και ο Ντάνι Όλμο. Ως αποτέλεσμα για τη Μπαρτσελόνα να χάσει τρεις ταλαντούχους παίκτες στο χώρο του κέντρου κάτι που η προς το παρόν πορεία της ομάδας, δείχνει ότι το άφησε να περάσει απαρατήρητο. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ βρίσκεται στη πρώτη θέση στη La Liga, ενώ στο League Phase του Champions League έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις.

Οπότε είναι εύκολο να καταλάβει και να φανταστεί κανείς ότι τα πράγματα από εδώ και πέρα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα για τους Καταλανούς. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που θα έχουν τα αστέρια τους και πάλι ενεργά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version