Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λίβερπουλ θέλει να «κλέψει» το… διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα!
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ θέλει να «κλέψει» το… διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα!

Η Λίβερπουλ έχει στο στόχαστρο της τον 17χρονο Αντρίγια Μαξίμοβιτς, που κάνει τρομερές εμφανίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα τη φετινή σεζόν.

19.10.2024 | 22:03

Το καλοκαίρι που πέρασε η Λίβερπουλ βρέθηκε μπροστά σ’ ένα πραγματικό τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί μετά από σχεδόν εννέα χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε από τον πάγκο της. Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε σε αυτό το διάστημα να «γιγαντώσει» ξανά την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ. Κατέκτησε Champions League, την πήγε σε τρεις συνολικά τελικούς της τελευταίας διοργάνωσης, ενώ έφερε και το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου έπειτα από 30 χρόνια. Η επιλογή του Άρνε Σλοτ για την αντικατάσταση του, όπως είναι λογικό, ξένισε αρκετούς. Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός δεν αποτελούσε το τεράστιο όνομα που οι φίλοι των «κόκκινων» ήλπιζαν.

Ωστόσο, το ξεκίνημα του στον πάγκο της Λίβερπουλ, μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετικό. Βλέπετε, οι «Κόκκινοι» είναι πρώτοι στην Premier League, ενώ έχουν κάνει το 2/2 και στο Champions League. Στις τάξεις της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ, πάντως, δεν επαναπαύονται με τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα της σεζόν. Αντιθέτως, έχουν πάντα στραμμένο τον ορίζοντα τους και στο μέλλον, στα επόμενα χρόνια της ομάδας. Έτσι, υπό αυτό το πρίσμα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Κρίστιαν Φαλκ, έχουν στο στόχαστρο τους τον Αντρίγια Μαξίμοβιτς, που κάνει τρομερά πράγματα με τον Ερυθρό Αστέρας.

Δεν… παίζει μόνη της για τον Μαξίμοβιτς η Λίβερπουλ

Ο μόλις 17 ετών εξτρέμ μετράει ήδη 2 ασίστ στα πρώτα του 5 ματς με τους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας εκπληκτικά στοιχεία. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, που θέλουν να ετοιμάσουν την ομάδα και για τα επόμενα χρόνια έχουν τον νεαρό πολύ ψηλά στη λίστα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, οι «κόκκινοι» θεωρούνται και το φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα δεν… παίζει μόνη της για την απόκτηση του.

Όπως επισημαίνεται, ο Μαξίμοβιτς έχει «γυαλίσει» και στην Ντόρτμουντ, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης των ταλέντων ανά την Ευρώπη. Κι αυτό γιατί τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν σχεδόν άμεσα στο υψηλότερο επίπεδο. Ο 17χρονος έχει αρκετούς ακόμη «μνηστήρες», ανάμεσα τους και η Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον κοστολογεί περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version