Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβερκούζεν, αν έχεις τύχη και… Μπόνιφεϊς διάβαινε! (vid)
Bundesliga

Λεβερκούζεν, αν έχεις τύχη και… Μπόνιφεϊς διάβαινε! (vid)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε μία πολύ σημαντική, αλλά και μία πολύ δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Αίνταχτ με σκορ 2-1.

19.10.2024 | 18:29

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει μία ομάδα που δύσκολα τα παρατάει. Ένα σύνολο που παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως, σε αρκετές περιπτώσεις συνεχίζει από πέρυσι να έχει και την τύχη με το μέρος της, όπως στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσον επικράτησαν με σκορ 2-1. Ωστόσο, στο τέλος τα… είδαν όλα όταν οι φιλοξενούμενοι προ κενής εστίας έχασαν μία ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται με τον Εκιτικέ.

TO ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση από νωρίς έδειχνε ότι θα είχε πολλά να μας δώσει! Αρχικά γιατί πριν καν συμπληρωθούν τα δέκα λεπτά ο Μπόνιφεϊς ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι από τα έντεκα βήματα έκαναν το 1-0 στο 16′ με τον Μαρμούς. Ένα γκολ που ήταν καλό για τους γηπεδούχους που έμελλε να ξυπνήσουν μετά από αυτή την εξέλιξη και να πατήσουν γκάζι, ώστε να φέρουν τα πάνω κάτω.

Αυτό, όμως, δεν ήταν τόσο εύκολο. Ή τόσο απλό! Αρχικά έπρεπε να φέρει το ματς στα ίσα ο Άντριχ στο 25′. Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ. Αυτό, όμως, δεν συνέβαινε! Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν η Λεβερκούζεν πίεσε περισσότερο, έτρεξε στους κενούς χώρους και εν τέλει είδε τον Βιρτζ να κάνει το κάτι παραπάνω όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, εκείνος που έγινε ήρωας για τους περσινούς πρωταθλητές Γερμανίας ήταν ο Μπόνιφεϊς. Ο Νιγηριανός εκμεταλλεύτηκε στο 72′ την τραγική αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Τραπ και τον Κρίστενσεν να… κουτουλάνε και τον Αφρικανό από κοντά με κεφαλιά να κάνει το 2-1. Όλα έδειχναν πως από εκεί και πέρα η αναμέτρηση δεν είχε να δώσει τίποτα άλλο. Λίγο πριν το φινάλε η Άιντραχτ έφτασε κοντά στο 2-2 αλλά ο Εκιτικέ έχασε αυτό που δεν… χάνεται με τους Τα και Χραντέσκι να του δίνουν έτοιμο γκολ, όμως, η κεφαλιά του ήταν χωρίς δύναμη και ο Τα διόρθωσε το λάθος με τη Λεβερκούζεν να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version