Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τρεις στόπερ που εξετάζει η Λίβερπουλ για αντί Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ

Οι τρεις στόπερ που εξετάζει η Λίβερπουλ για αντί Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ τσεκάρει κεντρικούς αμυντικούς που είναι ικανοί να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα αφήσει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

19.10.2024 | 10:10

Ο χρόνος κυλλά και στο Λίβερπουλ όλα τα βασικά θέματα παραμένουν ανοιχτά. Οι «Κόκκινοι» συνεχίζουν να… αγνοούν πως τα συμβόλαια των Μοχάμεντ Σαλάχ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ οδεύουν στο φινάλε τους. Οι τρεις αστέρες μοιραία πρωταγωνιστούν σε μια σειρά μεταγραφικών σεναρίων, ενώ αντίστοιχα τα διεθνή ΜΜΕ στέλνουν καθημερινά ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης στο Άνφιλντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το βρετανικό TeamTalk αναφέρει σήμερα τρεις εξαιρετικές επιλογές ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να μπουν στα… παπούτσια του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Στα ραντάρ της βρετανικής ομάδας βρίσκονται ο 24χρονος Γάλλος στόπερ της Σεβίλλης, Λοϊκ Μπαλντέ, ο 23χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γκονζάλο Ινάτσιο, αλλά και ο Άγγλος διεθνής μπακ της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκέχι.

Διάβασε επίσης: GOAL: Οι 10 κορυφαίοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα (pic)

Δίνει τα ρέστα της για τον νέο ηγέτη της άμυνας η Λίβερπουλ

Και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν δείξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο πως αξίζουν μια ευκαιρία σε ομάδα πρώτης γραμμής. Μια ευκαιρία σε ομάδα της ελίτ. Η Λίβερπουλ πιθανότατα το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει τον Φαν Ντάικ και θα καταλήξει σε ένα από τους τρεις. Τα διεθνή ΜΜΕ θέλουν τον ηγέτη της άμυνας των «Κόκκινων» να αφήνει σε λίγους μήνες την Ευρώπη και να κατηφορίζει στη Σαουδική Αραβία. Πιθανότατα κάτι τέτοιο να συμβεί και με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μπαλντέ, Ινάσιο και Γκέχι έχουν αρκετά υψηλό κασέ. Για να αποκτήσει έναν από αυτούς η Λίβερπουλ θα πρέπει να επενδύσει ποσά μεγαλύτερα των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version