Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Too Σο(ο)ν, too much από την Τότεναμ! (vid)
Premier League

Too Σο(ο)ν, too much από την Τότεναμ! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σον η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-1 της Γουέστ Χαμ, κάνοντας τα δύσκολα... εύκολα!

19.10.2024 | 16:26

Η Τότεναμ όταν έχει όρεξη και το μομέντουμ μαζί της μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα. Ειδικά αν παίζει και ο αρχηγός της ο Σον. Τότε μπορεί να χαθεί εύκολα η μπάλα και να μπουν μαζεμένα γκολ. Ό,τι δηλαδή συνέβη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου δεν είχαν άλλα περιθώρια για γκέλα -και να απογοητεύσουν εκ νέου τον προπονητή τους- και έτσι επικράτησαν με σκορ 4-1, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγάνε τους φιλοξενούμενους, μετά το γκολ που σημείωσε για εκείνους ο Μοχάμεντ Κούντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μεταξύ των δύο συλλόγων από το Λονδίνο φαινόταν ότι το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και μάλλον θα μας χαρίσει πολλά γκολ. Όπως και εν τέλει συνέβη. Ωστόσο, λίγοι ήταν εκείνοι που θα πόνταραν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί από πλευράς της Γουέστ Χαμ. Όπως και έγινε. Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν το 1-0 με τον Κούντους από κοντά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του και να δείχνει ότι τα αμυντικά κενά της Τότεναμ ήταν και παραμένουν μεγάλα.

Οι γηπεδούχοι εύκολα θα μπορούσαν να πνιγούν σε μία κουταλιά νερό. Κάτι που έχει συμβεί άλλωστε πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μιας και αρχικά έφεραν το ματς στα ίσα με το τέρμα του Κουλουσέφσκι στο 36′ έκανε το 1-1. Ένα γκολ που έδωσε άλλη ψυχολογία και πνοή στους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πολύ πριν την αρχή του δευτέρου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Ποστέκογλου ήταν… δαιμονισμένοι. Μιας και σε μερικά λεπτά όχι μόνο έκαναν την απόλυτη ανατροπή, μα σημείωσαν τόσα γκολ που μετέτρεψαν το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία. Με τον Σον να έχει μεγάλο μερίδιο «ευθύνης» σε αυτό. Αρχικά πήραν εκείνοι το προβάδισμα με το τέρμα του Μπισούμα στο 52′. Στο 55′ και μετά από μία περίεργη τροχιά της μπάλας ο Αρεολά ήταν εκείνος όπου πιστώθηκε το αυτογκόλ με την Τότεναμ να ολοκληρώνει τον θρίαμβό της στο 60′ με τον Σον να παίρνει την μπάλα και με ωραία, ατομική ενέργεια να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version