Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρίβει χέρια ο Γκουαρντιόλα – Επιστροφή που θα εκτοξεύσει το παιχνίδι της Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι

Τρίβει χέρια ο Γκουαρντιόλα – Επιστροφή που θα εκτοξεύσει το παιχνίδι της Σίτι

Ο μαέστρος της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή!

19.10.2024 | 12:33

Τα αγωνιστικά πλήγματα είναι πολλά στην Μάντσεστερ Σίτι. Τα σοβαρότερα… δύο! Οι απουσίες των Ρόντρι και Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο πρώτος μένει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο δεύτερος για καλή τύχη των «Πολιτών» ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επάλξεις και να δώσει ξανά σημαντικές βοήθειες στο παιχνίδι της Σίτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου 

Επιστροφή στη δράση για τον Ντε Μπρούιν

Ο Βέλγος μέσος σύμφωνα με τους Βρετανούς παρουσιάζεται έτοιμος! Ολοκληρώθηκε ο μήνας απουσίας του από τη δράση και τώρα τίθεται στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι έτοιμος να δώσει ξανά λύσεις στο κομμάτι της έμπνευσης και της δημιουργίας. Ο νούμερο ένα παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι με διαφορά από τον δεύτερο με τις περισσότερες τελικές πάσες στο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας.

Διάβασε επίσης: «Σε 2-3 χρόνια η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Χάαλαντ»

O Γκουαρντιόλα μάλιστα αναμένεται να πάρει τον παίκτη του στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τη Γουλβς. Μια απαιτητική αναμέτρηση για τους «Πολίτες» εκτός έδρας, η οποία έρχεται αμέσως μετά το παράθυρο των εθνικών ομάδων. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν να θυμίσουμε πως απουσιάζει από τη δράση εδώ και περίπου έναν μήνα. Μια απουσία που σαφώς και στοίχισε στην Σίτι. Μπορεί όχι σε μεγάλο βαθμό βαθμολογικά αλλά σίγουρα στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Ντε Μπρούιν είναι ο καλύτερος… σερβιτόρος του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version