Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακραίο… κράξιμο σε Κλοπ από τους οπαδούς της Μάιντς! (pic)
Bundesliga

Ακραίο… κράξιμο σε Κλοπ από τους οπαδούς της Μάιντς! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της πρώην ομάδας του, Μάιντς, μετά την απόφαση του να συνεργαστεί με την Red Bull.

20.10.2024 | 09:59

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν πρωταγωνιστής ενός μεγάλου τέλους εποχής. Κι αυτό γιατί έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια αποχώρησε από τον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Μάλιστα, τότε ο 57χρονος τεχνικός είχε αφήσει να εννοηθεί πως υπήρχε ενδεχόμενη ακόμη και πρόωρης… συνταξιοδότησης του από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, λίγους μόλις μήνες αργότερα επέστρεψε στον χώρο, αλλά από εντελώς διαφορετικό πόστο.

Βλέπετε, ο Κλοπ δέχτηκε την πρόταση της Red Bull και ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής ποδοσφαίρου των ομάδων της. Τα καθήκοντα του θα έχουν να κάνουν με όλα τα προπονητικά θέματα των ομάδων του ομίλου, την αγωνιστική φιλοσοφία και τις μεταγραφές. Ωστόσο, η απόφαση του αυτή σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων από τις παλιές ομάδες του. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ και της Λίβερπουλ τον έκραξαν στα social media. Εκείνοι της Μάιντς, όμως, που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής και ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα του τα… έχωσαν στο γήπεδο.

Οι φίλοι του γερμανικού συλλόγου σήκωσαν αρκετά πανό στον εντός έδρας αγώνα με τη Λειψία το Σάββατο (19/10). Μια από τις ομάδες, δηλαδή, που ανήκουν στον όμιλο της Red Bull, όπου θα εργάζεται από το 2025 ο Κλοπ. «Έχεις τρελαθεί;», «ξέχασες όλα όσα σε κάναμε να γίνεις» και «μου αρέσουν οι άνθρωποι μέχρι να με απογοητεύσουν», ήταν μερικά από τα μηνύματα των οπαδών της Μάιντς προς τον Γερμανό τεχνικό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version