ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Σιδερένιος» ο Γκάβι: Επέστρεψε σχεδόν μετά από ένα χρόνο στα γήπεδα! (vid)
Με τρέλα και… σπασμένα φρένα πάει η Μπαρτσελόνα! (vid)
Η Ίντερ έδειξε σε όλη τη Ρώμη, γιατί είναι πρωταθλήτρια! (vids)
Η «ρουκέτα» του Μαρτίνες έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ! (vid)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ξέφυγε στο φινάλε ο Λουτσέσκου… Έκανε Κόλαση τη Ν. Φιλαδέλφεια με τις κινήσεις του! (vids)
Γκολ σκέτη… ζωγραφιά από τον Πέδρι: Και 2-0 η Μπαρτσελόνα! (vid)
Η στιγμή που περίμενε κάθε φίλος της ΑΕΚ έφτασε: Ντεμπούτο για Μαρσιάλ! (vid)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός – Έγιναν κολλητοί Αλμέιδα και Λουτσέσκου! (vids)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα δύο γκολ από το μεγάλο ντέρμπι! (vids)
Ντιέγκο Αλόνσο: Η τρίχα… κάγκελο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ! (vid)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Οι φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης! (vids)
Δεν… ακούει και δεν βλέπει κανέναν η Λίβερπουλ στην κορυφή! (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Τα γκολ που τα άλλαξαν όλα σε μερικά λεπτά! (vids)
Ο Γκριεζμάν παραλίγο να αποβληθεί με τον πιο αστείο τρόπο: Τον έσωσε το VAR! (vid)
To VAR «σκότωσε» το ποδόσφαιρο στην Αγγλία: Δεν δόθηκε καθαρή κόκκινη στην Τσέλσι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Δεν… ακούει και δεν βλέπει κανέναν η Λίβερπουλ στην κορυφή! (vid)

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από την Τσέλσι και πήρε μία σημαντική εντός έδρας νίκη επί των Λονδρέζων με σκορ 2-1!

Δεν… ακούει και δεν βλέπει κανέναν η Λίβερπουλ στην κορυφή! (vid)

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να πηγαίνει από νίκη σε νίκη, παρά την… μουτζούρα της στο εντός έδρας ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προ εβδομάδων. Οι «κόκκινοι» ήταν και παραμένουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, μετά και την εντός έδρας νίκη τους επί της Τσέλσι με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Άρνε Σλοτ ήταν καλύτεροι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί από τους αντιπάλους τους που είχαν ανώτερη εικόνα από αυτή που έδειξαν στην τελευταία τους επίσκεψη στο «Άνφιλντ». Πολύ καλό παιχνίδι από τον Μοχάμεντ Σαλάχ που είχε γκολ και ασίστ με τον Κέρτις Τζόουνς να δίνει τη νίκη με το γκολ του, κάνοντας πως δεν… ακούει με τον πανηγυρισμό του.

Επόμενο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ και πάλι με… Λονδρέζους. Αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στην Άρσεναλ στις 27 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν ότι το ματς ήταν ιδανικό για να μας χαρίσει αρκετά δυνατές στιγμές. Η πρώτη ήρθε πριν τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών. Και συγκεκριμένα στο 7′ όταν ο Ανταραμπάγιο ήταν σε λάθος θέση και δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας. Αυτό ήταν αρκετό για να το εκμεταλλευτεί ο Ζότα και να φύγει μπροστά με τον αμυντικό της Τσέλσι να τον σταματάει αντικανονικά. Μία κίνηση που οι περισσότεροι θα περίμεναν να δουν την κόκκινη κάρτα, αλλά, εν τέλει ήρθε η κίτρινη για τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Η Λίβερπουλ με όπλο της το υψηλό pressing αλλά και γενικότερα τη δύναμη της εξέδρας και του κόσμου της έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους που έμειναν πίσω στο σκορ στο 29′. Ο Σαλάχ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον έμπειρο εξτρέμ να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ έδωσε αρκετό χώρο στους Λονδρέζους, ώστε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση με το 1-0 υπέρ της να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες της Τσέλσι έδειχναν να έχουν μάθει από τα λάθη τους και να ξέρουν πώς να πληγώσουν τους «κόκκινους», όπως και έκαναν με τον Τζάκσον στο 48′. Ο Αφρικανός φορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Καϊσέδο και από κοντά νίκησε τον Κέλεχερ. Αλλά η χαρά των «μπλε» δεν κράτησε πολύ, αφού στο 51′ ο Σαλάχ από τα δεξιά βρήκε τον Τζόουνς που με κοντινό τελείωμα νίκησε τον Σάντσεθ.

Από εκεί και πέρα η Τσέλσι είχε την κατοχή της μπάλα, αλλά, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να βρει κενούς χώρους και γενικότερα να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία της Λίβερπουλ. Από την άλλη η ομάδα του Σλοτ, όσες φορές προσπάθησε να βγει γρήγορα και αποτελεσματικά σωστά στο τέλος κάτι έκανε λάθος, με αποτέλεσμα να μην σημειώσει άλλο τέρμα. Ωστόσο, πήρε μία πολύτιμη και πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ