Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επανασύνδεση Ικάρντι – Νάρα vol3123123 (pics)
Ευρώπη

Επανασύνδεση Ικάρντι – Νάρα vol3123123 (pics)

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι και πάλι ζευγάρι! Πέσατε από τα σύννεφα;

20.10.2024 | 14:29

«Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν», «κάθε τσακωμός ισούται με χωρισμός». Και πολλά πολλά κλισέ ακόμα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει κουραστεί να ανακοινώνει χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα πριν από λίγους μήνες έκαναν γνωστό μέσω των προσωπικών τους social media πως βάζουν τέλος στη σχέση τους. Τώρα όμως ο Αργεντινός αστέρας της Γαλατασαράι έρχεται με νέα ανάρτηση να ανακοινώσει την επανασύνδεσή τους με την συμπατριώτισσα του, μοντέλο και influencer.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε την προ ολίγων ημερών διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες. Συναντήθηκε με την Γουάντα Νάρα και το αποτέλεσμα ήταν να τα ξαναβρούν. Αμέσως ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει το κοινό ανεβάζοντας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μαζί με την Νάρα.

Οι φωτογραφίες του Ικάρντι με την Νάρα

Η Γουάντα Νάρα από πλευράς της στα προσωπικά της social media δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version