Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ έδειξε σε όλη τη Ρώμη, γιατί είναι πρωταθλήτρια! (vids)
Serie A

Η Ίντερ έδειξε σε όλη τη Ρώμη, γιατί είναι πρωταθλήτρια! (vids)

Η Ίντερ πήρε μία πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ρόμα με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες.

20.10.2024 | 23:40

Η Ίντερ δεν είναι μόνο καλή στις αντεπιθέσεις. Είναι ακόμα καλύτερη στο να παίρνει μία νίκη από το… πουθενά. Από εκεί που λίγοι την πιστεύουν ή της δίνουν ελπίδες.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν εκτός έδρας της Ρόμα με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Serie A, χάρη στο τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Οι Μιλανέζοι δεν είχαν την υπεροχή, ούτε τις πολλές φάσεις. Παρόλα αυτά χτύπησαν όπως έπρεπε σε μία αντεπίθεση και πήραν ένα σπουδαίο -από κάθε άποψη- «διπλό».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα στη Ρώμη πέρασαν κάπως εύκολα και γρήγορα. Όμως, η συνέχεια έμελλε να είναι αρκετά πιο δραματική και εντυπωσιακή. Αρχικά η Ρόμα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν από τα δεξιά ο Πελεγκρίνι έκανε κάτι σαν σέντρα- σουτ. Όμως, δεν ήταν δύσκολη η πορεία της μπάλας. Ακόμα και έτσι ο Ζόμερ δεν την μπλόκαρε καλά και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του.

Στη συνέχεια της φάσης και ενώ η Ίντερ βγήκε μπροστά είχε και εκείνη δοκάρι. Στο 12′ ο Μικιταριάν με ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής τα έκανε όλα σωστά. Ωστόσο, η μπάλα αντί για δίχτυα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και το 0-0 έμεινε! Από εκεί και πέρα το ματς ήταν πολύ πιο ελεγχόμενο και δεν είχε τόσο έξαλλο ρυθμό με την μπάλα να ελέγχεται κυρίως από τους παίκτες της Ίντερ.

Η Ρόμα ήταν καλά οργανωμένη πίσω και περίμενε να βρει τους χώρους και τον χρόνο, ώστε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Όμως, αυτό από την Ίντερ μόνο εύκολο ή απλό δεν ήταν! Έτσι, μετά από αρκετές μονομαχίες και ακόμη περισσότερα λάθη το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και χωρίς πολλές φάσεις. Δηλαδή 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου διαφορετικό από το πρώτο. Η Ρόμα ήταν εκείνη που βγήκε πιο μπροστά και έδειχνε να θέλει περισσότερο το γκολ όσο περνούσε η ώρα. Όμως, αυτό εν τέλει ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 60′ με τον Λαουτάρο. Η γηπεδούχος ομάδα είχε κερδίσει κόρνερ, η μπάλα ήταν στα πόδια του Ζαλέφσκι όπου μπέρδεψε τα μπούτια του και έδωσε την ευκαιρία στους Μιλανέζους να βγουν μπροστά σε άδειο γήπεδο. Η μπάλα μετά από γρήγορές πάσες έφτασε στα πόδια του Αργεντινού φορ, όπου εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την Ίντερ και της έδωσε το προβάδισμα!

Μετά το γκολ η Ίντερ έδωσε ακόμα πιο πολύ χώρο στη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως, δεν ήξεραν τι να την κάνουν. Η κυκλοφορία τους ήταν αργή και έτσι η άμυνα των πρωταθλητών τους έκοψαν απλά και χαλαρά με το 1-0 να μένει ως το τέλος, παρά τις καλές στιγμές που είχαν οι Μιλανέζοι για επιπλέον γκολ!







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version