ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καθάρισε» άνετα και πάτησε κορυφή η Παρί! (vid)
Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)
Πήρε το τρίποντο έστω και με το… στανιό η Γιουβέντους! (vid)
Ο Μόντριτς των ρεκόρ… σέρβιρε γκολ στον Βινίσιους (vid)
«Κοιμήθηκε» η άμυνα της Ρεάλ και η Θέλτα ισοφαρίζει! (vid)
Ο Μπαπέ «απαντάει» στην κριτική και τις φήμες με… γκολάρα στο Βίγκο! (vid)
Τάκλιν για… σκότωμα από τον Ρομανιόλι – Με 10 η Λάτσιο! (vid)
Η Λίβερπουλ θέλει να «κλέψει» το… διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα!
«Καταδίκασε» την Άρσεναλ με τραγική… πατάτα ο Κίβιορ! (vid)
«Πληγώνει» την Άρσεναλ με κομπίνα σκέτη… μαγεία η Μπόρνμουθ (vid)
Σπάει κατάρες και ρεκόρ αυτός ο τυφώνας «Κέιν»! (vid)
Στην Μπόρνμουθ η… τούρτα και στην Άρσεναλ ούτε καν κερασάκι! (vid)
Ένα και να… καίει από τη Μίλαν! (vid)
Δύσκολα τα πράγματα για την Άρσεναλ: Απευθείας κόκκινη για Σαλιμπά! (vid)
«Έκρυψε» την μπάλα η Μίλαν και πέτυχε εντυπωσιακό γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στη μαχητική Θέλτα, αλλά μια στιγμή «μαγείας» των Μόντριτς και Βινίσιους, αλλά και το γκολ του Μπαπέ της έδωσαν τη νίκη (2-1).

Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)

Μάλλον είχε το μυαλό της στο Κλάσικο της ερχόμενης εβδομάδας η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν το πλήρωσε! Η «Βασίλισσα» δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της εξαιρετικής Θέλτα, αλλά πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1. «Κλειδί» της επικράτησης ο εκπληκτικός Λούκα Μόντριτς, που με «μαγική» κάθετη… σέρβιρε το 2-1 στον Βινίσιους, βρήκε δίχτυα ξανά ο Μπαπέ. Έχασε αδιανόητη ευκαιρία ισοφάρισης στο 93′ ο Δουβίκας!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ρεάλ μπήκε… κοιμισμένη στο ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 8′. Ο Σβέντμπεργκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέναντι στον Κουρτουά, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να τον νικάει στο τετ-α-τετ. Η «βασίλισσα» ανέβασε την απόδοση της κι αφού αρχικά απείλησε στο 9′ με σουτ του Βαλβέρδε πήρε προβάδισμα στο 20′. Σκόρερ ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Κιλιάν Μπαπέ! Ο Γάλλος άσος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και άπιαστο σουτ σημάδεψε το απέναντι «γάμμα» κι έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. Μάλιστα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που έφτασε τα 200 ματς στη La Liga, θα μπορούσε να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ωστόσο, ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής.

Οι Μαδριλένοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν κοντά στο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 46′ ο Μπέλιγχαμ με αλλεπάλληλες προσποιήσεις πάτησε περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Κι ενώ η Ρεάλ πίεζε, ήταν η Θέλτα αυτή που έφτασε στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μινγκέθα γύρισε υπέροχα την μπάλα στην περιοχή κι ο Σουέντμπεργκ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή στο 60′, αλλά ο Ιγκλέσιας δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Κι όπως και με την ισοφάριση της Θέλτα, έτσι κι εδώ, η έτερη ομάδα ήταν αυτή που σκόραρε. Ο Μόντριτς βρήκε με εκπληκτική ασίστ τον Βινίσιους κι εκείνος σκόραρε για το 2-1!

Το ματς είχε… άγριο ρυθμό και στο 69′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε νέα ισοφάρισα, αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε την προβολή του Μπάμπα. Η Θέλτα πίεζε συνεχώς και στο 92′ «άγγιξε» το 2-2, αλλά ο Δουβίκας αστόχησε σε προβολή απέναντι από τον Κουρτουά. Ωστόσο, το 2-1 έμεινε μέχρι τη λήξη με τη Ρεάλ να παίρνει τη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ