Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που πήρε τον Μπαπέ»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που πήρε τον Μπαπέ»

Μετανιωμένη για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την ως τώρα εικόνα του.

20.10.2024 | 11:17

Το τελευταίο δεκαήμερο το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στο προσκήνιο. Όχι, όμως, για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα, αλλά για όλους τους… λάθος λόγους. Αρχικά, ο Γάλλος άσος βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής στη χώρα του, επειδή απουσίασε από τις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάν για το Nations League. Κάτι που φέρεται να ζήτησε ο ίδιος, θέλοντας να αγωνιστεί μόνο στα σημαντικά παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό που σήκωσε την περισσότερη «σκόνη» είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος επιθετικός εμπλέκεται, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ, σε υπόθεση βιασμού.

Βέβαια, τόσο ο Μπαπέ, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαψεύσει τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν και ανέφερε πως περιμένει τον Γάλλο να επιστρέψει. Οπότε η «βασίλισσα» στηρίζει απόλυτα τον παίκτη και είναι δίπλα του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, ο οποίος είναι γνωστός για τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ σχετικά με σκάνδαλο στον αθλητισμό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Κι αυτό γιατί όπως τόνισε, οι Μαδριλένοι έχουν αρχίσει να μετανιώνουν για την απόκτηση του 25χρονου άσου.

«Μόνο ο Πέρεθ ήθελε τον Μπαπέ στη Ρέαλ»

Ο Μολίνα ανέφερε πως μόνο ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει φιλική σχέση με τον Μπαπέ εντός της ομάδας. Μάλιστα, τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων ήταν κι ο μόνος που επιθυμούσε την απόκτηση του. Όπως επισημαίνει, στις τάξεις της «βασίλισσας» θεωρούν ότι ο Γάλλος δεν έχει πιάσει τα αναμενόμενα επίπεδα απόδοσης. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο 25χρονος άσος έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές σε 12 ματς με την ισπανική ομάδα.

«Μετανιώνουν που τον υπέγραψαν. Το εγγυώμαι. Η μεταγραφή του δεν πήγε καθόλου όπως την περίμεναν. Μόνο ο Πέρεθ τον ήθελε. Ο Φλορεντίνο έχει και φιλική σχέση μαζί του. Ο σύλλογος έχει απηυδήσει, κυρίως με το επίπεδο της απόδοσης του, που δεν είναι καθόλου στα αναμενόμενα επίπεδα. Νομίζω ότι η Ρεάλ έκανε μεγάλο λάθος. Όταν βλέπεις πως είναι ο Μπαπέ σωματικά στα 25, δεν μπορείς να μου το εξηγήσεις», ανέφερε ο Μολίνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version