Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τρέλα και… σπασμένα φρένα πάει η Μπαρτσελόνα! (vid)
La Liga

Με τρέλα και… σπασμένα φρένα πάει η Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έτσι επικράτησε εύκολα και άνετα της Σεβίλλης με σκορ 5-1!

20.10.2024 | 23:58

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο νικάει. Αλλά όταν το κάνει αυτό το πραγματοποιεί με τον δικό της τρόπο, παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, τις πιο πολλές φορές αυτό είναι και άκρως αποτελεσματικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Χάνσι Φλικ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Σεβίλλη και έτσι επιβλήθηκαν με σκορ 5-1 στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της La Liga!

Σημαντική στιγμή για τους Καταλανούς η επιστροφή του Γκάβι στο 83′, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε περίπου για έναν χρόνο μακριά από τα γήπεδα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα ήταν απολαυστική. Ήταν καταιγιστική. Και γενικότερα τα έκανε όλα σωστά και η Σεβίλλη όλα λάθος! Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή!

Οι Καταλανοί μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι. Έτσι, δεν άργησαν και τόσο πολύ να σημειώσουν το πρώτο τους γκολ. Αυτό ήρθε από τον Λεβαντόφσκι από το σημείο του πέναλτι στο 24′. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Πολύ πιο απλά. Οι γηπεδούχοι σε κάθε επίθεσή τους προς την εστία των φιλοξενούμενων έδειχναν ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν. Με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο. Κάπως έτσι ήρθε και το 2-0.

Οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα και με ταχύτητα. Εκείνη πήγε στα πόδια του Πέδρι, ο οποίος ήταν λίγο πιο έξω από την περιοχή και με μαγικό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 28′. Η Μπαρτσελόνα ήταν ήδη μπροστά με δύο γκολ και ήθελε να σημειώσει ακόμη περισσότερα. Η Σεβίλλη ήταν πολύ κακή στην άμυνα και γενικότερα όταν δεν είχε την μπάλα στα πόδια της. Κοινώς δεν μπορούσε να κόψει και να σταματήσει τους Καταλανούς ούτε με… αίτηση.

Το 3-0 ήρθε στο 39′ με τον Λεβαντόφσκι. Μετά από κόρνερ και αρκετές λάθος πάσες, η μπάλα πάει στον Ραφίνια και εκείνος σούταρε με δύναμη. Ο Πολωνός φορ την βρήκε τόσο όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων που τον είχαν αφήσει μόνο του και ελάχιστα πιο πίσω από τον τελευταίο τους αμυντικό. Έτσι, το 3-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φλικ έπαιξαν με μυαλό και την εμπειρία τους. Έριξαν τον ρυθμό και με τις πολλές και κοντινές πάσες τους πήγαν το παιχνίδι εκεί που τους βόλευε και εκεί που ήθελαν, χωρίς να καταναλώσουν περισσότερη ενέργεια! Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 82΄από τον Τόρε που έκανε το 4-0 από κοντά, μετά από κόντρα σε σουτ του Κουντέ.

Όλοι στις εξέδρες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους όταν στο 83′ πέρασε ο Γκάβι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του νεαρού μέσου, σχεδόν μετά από έναν χρόνο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο με την εθνική Ισπανίας.

Στο 87′ ήρθε η… αντίδραση από τη Σεβίλλη που έκανε το 4-1 με τον Ιτούμπο, μετά από βολέ του Νίλαντ. Αυτό δεν έριξε την Μπαρτσελόνα που έκανε το 5-1 με τον Τόρε μετά από έξυπνο φάουλ στο 89′!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version