Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Ντέκο ανοίγουν τον πιο «καυτό» φάκελο
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Ντέκο ανοίγουν τον πιο «καυτό» φάκελο

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά τις συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων δύο βασικών της ποδοσφαιριστών!

20.10.2024 | 12:45

Η φετινή σεζόν πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο για την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα κυλλά πολύ καλύτερα από αυτό που περίμεναν οι οπαδοί της το καλοκαίρι. Ο Χάνσι Φλικ ήρθε και αναγέννησε την καταλανική ομάδα. Ο Γερμανός προπονητής έχει πάρει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται στο χορτάρι. Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται εξαιρετική στη La Liga αποτέλεσμα λίγο πριν τη συμπλήρωση δέκα στροφών να οδηγεί αυτή τη κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας ωστόσο καυτή την… ανάσα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παράλληλα με το αγωνιστικό, διοίκηση και Ντέκο «τρέχουν» καθημερινά μια σειρά από θέματα. Μεταγραφικά, συμβόλαια, μισθοί και πολλά ακόμη που καλούνται να διευθετήσουν με βασικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Το 90min με σημερινό του ρεπορτάζ αναφέρει πως Λαπόρτα-Ντέκο ανοίγουν μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί έναν αρκετά… ζόρικο φάκελο. Αυτόν που εμπεριέχει τα συμβόλαια των Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ρόναλντ Αραούχο.

Διάβασε επίσης: Σνάιντερ: «Άσχημος παίκτης ο Μπουσκέτς! Για αυτόν τον λόγο σας το λέω…»

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά τις συζητήσεις με Ντε Γιονγκ – Αραούχο

Οι συμβάσεις των δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2026. Πρόθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα είναι σύλλογος και παίκτες να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους. Το «αγκάθι» όπως είναι φυσικό και το αντιλαμβάνονται οι πάντες είναι το οικονομικό.

Και οι δύο έχουν δείξει διάθεση να συζητήσουν, να ρίξουν τα κασέ τους και να παραμείνουν στον σύλλογο. Η διοίκηση Λαπόρτα ωστόσο επιδιώκει μεγάλο… κούρεμα, το οποίο δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει αποδεκτό. Όπως και να χει οι συζητήσεις ξεκινούν και οι αποφάσεις θα παρθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε περίπτωση «ναυαγίου» θα έχουμε πωλήσεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version