ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πύρρειος» νίκη της Νάπολι στην Έμπολι και… κορυφή ο Κόντε
Επανασύνδεση Ικάρντι – Νάρα vol3123123 (pics)
Με Γκάβι για την επιστροφή στη μοναξιά της κορυφής η Μπαρτσελόνα (pic)
Τεν Χαγκ: «Απόλαυσα την ομάδα μου, μόνο με Τότεναμ ήμασταν κακοί»
Ράις: «Κάνουμε ανόητα λάθη, “πυροβολούμε” τα πόδια μας»
Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Ντέκο ανοίγουν τον πιο «καυτό» φάκελο
Ο Μαρέσκα αποκάλυψε την… αρρώστια που είχε με τη Λίβερπουλ!
Τίναξε το τέρμα η μαγική… ψαλιδάρα του Όσιμεν (vid)
Η Γιουβέντους δεν… βλέπει καν τον Πογκμπά! (pic)
«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που πήρε τον Μπαπέ»
«Μπηχτή» Ντέκο για Τσάβι: «Δεν πίστευε στην ομάδα»
Ο Μόντριτς πέρασε στην… αιωνιότητα των ρεκόρ της Ρεάλ (pic)
Ακραίο… κράξιμο σε Κλοπ από τους οπαδούς της Μάιντς! (pic)
Ο «εξωγήινος» Μέσι το έκανε ξανά – Χατ τρικ σ’ ένα δεκάλεπτο! (vid)
«Καθάρισε» άνετα και πάτησε κορυφή η Παρί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

«Μπηχτή» Ντέκο για Τσάβι: «Δεν πίστευε στην ομάδα»

Κριτική προς τον Τσάβι άσκησε ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, τονίζοντας πως δεν πίστευε τόσο τους νεαρούς παίκτες του.

«Μπηχτή» Ντέκο για Τσάβι: «Δεν πίστευε στην ομάδα»

Προς το τέλος της περσινής σεζόν έπεσε σαν… κεραυνός εν αιθρία η απόφαση αποχώρησης του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές είχαν ανακοινώσει ότι θα συνέχιζαν μαζί και τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον πάλαι ποτέ θρύλο του συλλόγου. Αυτό, βέβαια, είχε να κάνει κυρίως με τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Ο ίδιος τότε είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν τα χρήματα του παρελθόντος για να κάνουν «μεγάλες» κινήσεις.

Ωστόσο, τα όσα είπε ο Τσάβι θύμωσαν τον Λαπόρτα και οι δύο πλευρές τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Από μεριάς της η Μπαρτσελόνα πέτυχε… διάνα με την επιλογή του Χάνσι Φλικ, αφού το ξεκίνημα της στη φετινή La Liga είναι εξαιρετικό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Καταλανοί είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 νίκες στις πρώτες 9 αγωνιστικές. Άπαντες αποθεώνουν τον Γερμανό τεχνικό και το ίδιο έκανε και ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ντέκο, μιλώντας στη συνέλευση μελών του συλλόγου. Εκεί, όμως, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το «beIN Sports» έριξε και τα «καρφιά» του στον Τσάβι, με τον οποίο φέρεται να μην είχε τις καλύτερες σχέσεις. Τσάβι

Τα… φαρμακερά λόγια του Ντέκο για τον Τσάβι

Ο Πορτογάλος, αρχικά, μίλησε για την όλη «παραγωγική» διαδικασία της Μπαρτσελόνα. Εκεί τόνισε πως άπαντες στις τάξεις του συλλόγου θεωρούσαν ότι έχουν ένα εξαιρετικό υλικό, ειδικά στην ομάδα νέων. Ωστόσο, αυτό που έλειπε για τον ίδιο ήταν η πίστη του προπονητή στο οικοδόμημα αυτό. Μια πίστη την οποία δεν είχε στο 100% ο Τσάβι, αλλά ο Φλικ την έχει, σύμφωνα με τον Ντέκο.

«Ο προπονητής παίζει βασικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Στο αθλητικό τμήμα πάντα πιστεύαμε ότι, ακόμα κι αν δεν κερδίζαμε κάποιον τίτλο, είχαμε μια πολύ καλή βάση κι απλά έπρεπε να κάνουμε σωστές επιλογές στις προσθαφαιρέσεις παικτών. Ξέραμε τι παίκτες είχαμε στην ομάδα νέων, απλά χρειαζόταν κουράγιο και πίστη από τον προπονητή για να στηριχθεί το οικοδόμημα. Ο Φλικ μας το έδωσε αυτό. Πέρα από την πίστη, όμως, πρέπει και να πράττεις κι ο προπονητής είναι το κλειδί στη διαδικασία», ανέφερε ο Ντέκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ