ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με Γκάβι για την επιστροφή στη μοναξιά της κορυφής η Μπαρτσελόνα (pic)
Τεν Χαγκ: «Απόλαυσα την ομάδα μου, μόνο με Τότεναμ ήμασταν κακοί»
Ράις: «Κάνουμε ανόητα λάθη, “πυροβολούμε” τα πόδια μας»
Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Ντέκο ανοίγουν τον πιο «καυτό» φάκελο
Ο Μαρέσκα αποκάλυψε την… αρρώστια που είχε με τη Λίβερπουλ!
Τίναξε το τέρμα η μαγική… ψαλιδάρα του Όσιμεν (vid)
Η Γιουβέντους δεν… βλέπει καν τον Πογκμπά! (pic)
«Η Ρεάλ έχει μετανιώσει που πήρε τον Μπαπέ»
«Μπηχτή» Ντέκο για Τσάβι: «Δεν πίστευε στην ομάδα»
Ο Μόντριτς πέρασε στην… αιωνιότητα των ρεκόρ της Ρεάλ (pic)
Ακραίο… κράξιμο σε Κλοπ από τους οπαδούς της Μάιντς! (pic)
Ο «εξωγήινος» Μέσι το έκανε ξανά – Χατ τρικ σ’ ένα δεκάλεπτο! (vid)
«Καθάρισε» άνετα και πάτησε κορυφή η Παρί! (vid)
Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)
Πήρε το τρίποντο έστω και με το… στανιό η Γιουβέντους! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
MLS

Ο «εξωγήινος» Μέσι το έκανε ξανά – Χατ τρικ σ’ ένα δεκάλεπτο! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι επεφύλαξε μια ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση και σημείωσε χατ τρικ σ' ένα δεκάλεπτο στην άνετη επικράτηση της Ίντερ Μαϊάμι επί της Νιού Ίνγκλαντ.

Ο «εξωγήινος» Μέσι το έκανε ξανά – Χατ τρικ σ’ ένα δεκάλεπτο! (vid)

Είναι δεδομένο πως ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών. Για κάποιους, μάλιστα, είναι και ο κορυφαίος. Ως τέτοιος βραβεύτηκε, εξάλλου, από την «Marca» πριν από μερικές ημέρες, με βάση τα όσα έχει πετύχει στην τεράστια καριέρα του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ όντας πλέον στα 37 του θεωρητικά θα έπρεπε να… βαδίζει προς το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος, όμως, έχει βαλθεί να «τρελάνει» τους πάντες. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες απ’ όταν σημείωσε χατ τρικ και έδωσε δύο ασίστ στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Βολιβία.

Κι ούτε μια βδομάδα μετά ο Μέσι το έκανε ξανά! Ο Αργεντινός σκόραρε ξανά τρεις φορές αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι τα ξημερώματα της Κυριακής (20/10). Η ομάδα της Φλόριντα επικράτησε με 6-2 της Νιού Ινγκλαντ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και κατέκτησε το Supporters’ Shields. Το κύπελλο, δηλαδή που απονέμεται στον πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας. Κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της με μπροστάρη τον 37χρονο σούπερ σταρ. Μάλιστα, η σεζόν της ομάδας του αποτελεί και την κορυφαία στην ιστορία του MLS!

Ένα κι ένα τα γκολ του απίθανου Μέσι

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το διάστημα στο οποίο πέτυχε χατ τρικ ο Μέσι. Βλέπετε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ξεκίνησε καν βασικός στην αναμέτρηση. Μπήκε αλλαγή στο 58′ με το σκορ στο 2-2 και την ομάδα του να ζορίζεται. Στο ίδιο, μόλις, λεπτό έκανε αισθητή την παρουσία του, παίζοντας εκπληκτικά με τον Άλμπα, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρεμάσκι, που δεν αστόχησε σχεδόν προ κενής εστίας. Κι έπειτα ήταν ώρα για τον 37χρονο άσο να πάρει το… όπλο του.

Αρχικά βρήκε δίχτυα στο 78′ με υπέροχο σουτ από τα όρια της περιοχής για το 4-2. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός δέχτηκε υπέροχη κάθετη πάσα από τον Άλμπα και πλάσαρε σωστά για το 5-2. Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 89ο λεπτό έπειτα από ένα εντυπωσιακό ομαδικό γκολ. Ο Μέσι… έκρυψε την μπάλα με τους Σουάρες και Καμπάνα και την έστειλε στα δίχτυα προ κενής εστίας για το τελικό 6-2. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, ο 37χρονος σούπερ σταρ αναδείχτηκε και MVP του ματς εν μέσω αποθέωσης.

Δείτε τα γκολ του Μέσι:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ