ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός – Έγιναν κολλητοί Αλμέιδα και Λουτσέσκου! (vids)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα δύο γκολ από το μεγάλο ντέρμπι! (vids)
Ντιέγκο Αλόνσο: Η τρίχα… κάγκελο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ! (vid)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Οι φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης! (vids)
Δεν… ακούει και δεν βλέπει κανέναν η Λίβερπουλ στην κορυφή! (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Τα γκολ που τα άλλαξαν όλα σε μερικά λεπτά! (vids)
Ο Γκριεζμάν παραλίγο να αποβληθεί με τον πιο αστείο τρόπο: Τον έσωσε το VAR! (vid)
To VAR «σκότωσε» το ποδόσφαιρο στην Αγγλία: Δεν δόθηκε καθαρή κόκκινη στην Τσέλσι! (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Άχαστος ο Σαλάχ από τα 11 μέτρα! (vid)
Ακάθεκτη η Ατλέτικο – Ανατροπή και τρίποντο με MVP τον Γκριεζμάν!
Παναθηναϊκός: Μπάλντοκ για σένα – Ο Τετέ σκόραρε και συγκίνησε (vid)
Βουλώνει στόματα η Σίτι του Γκουαρντιόλα – Το ρεκόρ που ζηλεύουν όλοι!
Buzzer – beater η Σίτι – Δάγκωσε στο 96′ την Γουλβς (vid)
Λίβερπουλ – Τσέλσι: Οι ενδεκάδες της μεγάλης «μάχης»!
Χρυσή Μπάλα: «Οριστικό! Σε αυτόν θα καταλήξει ο τίτλος φέτος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Ο Μαρέσκα αποκάλυψε την… αρρώστια που είχε με τη Λίβερπουλ!

Ο Έντσο Μαρέσκα αποθέωσε τη Λίβερπουλ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή της προπονητικής του καριέρας είχε δει μια... σεζόν τους σε μια βδομάδα.

Ο Μαρέσκα αποκάλυψε την… αρρώστια που είχε με τη Λίβερπουλ!

Το καλοκαίρι ο Έντσο Μαρέσκα έλαβε την μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον πάγκο της Τσέλσι. Μόλις μετά από μια σεζόν, άκρως πετυχημένη στη Λέστερ, ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε την πρόταση των «μπλε» κι έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, το ξεκίνημα του στους Λονδρέζους έχει γεμίσει με αισιοδοξία τον κόσμο τους. Κι αυτό γιατί η ομάδα δείχνει να έχει «δέσει» αρκετά, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και το συνδυάζει, ως επί τω πλείστον και με θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά, η Τσέλσι έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να γίνει ξανά διεκδικήτρια. Ωστόσο, είναι προφανές πως ο Μαρέσκα κάνει αρκετά καλή δουλειά κι εμφανίζεται διαβασμένος στα παιχνίδια της. Την Κυριακή (20/10) ο δρόμος των «μπλε» τους φέρνει αντιμέτωπους με τη Λίβερπουλ, σ’ ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια τους τη φετινή σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι αυτό και, όπως μεταφέρει η «Daily Mail» αποκάλυψε ότι στην αρχή της προπονητικής του καριέρας παρακολούθησε με… άρρωστο ρυθμό τα ματς των «κόκκινων» υπό τον Γιούργκεν Κλοπ. Μαρέσκα

Μαρέσκα: «Είχα δει 38 παιχνίδια της Λίβερπουλ σε μια εβδομάδα!»

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρέσκα ανέφερε ότι παρακολούθησε 38 παιχνίδια της Λίβερπουλ, ήτοι μια ολόκληρη σεζόν, σε μια εβδομάδα! Μάλιστα, ο Ιταλός βάσισε αρκετά μεγάλο μέρος της προπονητικής του φιλοσοφίας γύρω από το στυλ των «κόκκινων» του Κλοπ. Παράλληλα, ο 44χρονος τεχνικός αποθέωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Όπως τόνισε ο Αιγύπτιος τον εντυπωσιάζει τόσο με την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτήν. Μάλιστα, τον έθεσε ως… πρότυπο και για το «αστέρι» της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, και πως πρέπει να συνεχίζει να αγωνίζεται.

«Πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ξεκίνησα ως προπονητής, είδα 38 παιχνίδια της Λίβερπουλ σε μια εβδομάδα για να μελετήσω και να αναλύσω πως ήταν με τον προηγούμενο προπονητή τους. Ειλικρινά, ξέρω τους παίκτες της Λίβερπουλ επειδή τους έχω παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές. Αυτή η ομάδα, τα πρώτα ένα, δύο, τρία χρόνια του Κλοπ, είχε έναν εκπληκτικό τρόπο πίεσης, λόγω του Σαλάχ, του Μανέ και του Φιρμίνο. Οπότε δεν έχει να κάνει μόνο με την κατοχή της μπάλας.

Αυτό ήταν χωρίς την μπάλα στα πόδια τους. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιζαν επιθετικά ήταν απίστευτος. Μου αρέσει πολύ ο Σαλάχ, όχι μόνο επειδή είναι καλός με την μπάλα, αλλά γιατί είναι εξαιρετικός και χωρίς αυτήν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία πέντε, έξι, επτά χρόνια. Ο Κόουλ (σ.σ Πάλμερ) το κάνει αυτό για εμάς από πέρσι και ελπίζω να το κάνει και για τα επόμενα πέντε, δέκα χρόνια», ανέφερε ο Μαρέσκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ