Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ράις: «Κάνουμε ανόητα λάθη, “πυροβολούμε” τα πόδια μας»
Άρσεναλ

Ράις: «Κάνουμε ανόητα λάθη, “πυροβολούμε” τα πόδια μας»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Ντέκλαν Ράις μετά την ήττα - γκέλα της Άρσεναλ από την Μπόρνμουθ (2-0) στο «Βιτάλιτι».

20.10.2024 | 13:08

Γκέλα για την Άρσεναλ στην έδρα της Μπόρνμουθ! Οι «Κανονιέρηδες» πήγαν στο «Βιτάλιτι» για τη νίκη, αντ’ αυτού δέχθηκαν δύο αναπάντητα τέρματα και αποχώρησαν με κατεβασμένα κεφάλια. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα επέστρεψε στη δράση μετά το «παράθυρο» των εθνικών ομάδων με το… αριστερό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα «Κεράσια» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Γουίλιαμ Σαλιμπά στο 30ο λεπτό και με τα γκολ των Κρίστι και Κλάιφερτ πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Το κλίμα στο απέναντι στρατόπεδο, σε αυτό της Άρσεναλ δεν μπορεί παρά να είναι κακό. Ο Μίκελ Αρτέτα και οι ποδοσφαιριστές του μια μέρα μετά το παιχνίδι προσπαθούν να δουν τι πήγε λάθος και να διαχειριστούν την γκέλα. Ξέρουν πως τέτοιες ήττες μετρούν διπλά στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση της Premier League.

Διάβασε επίσης: Στην Μπόρνμουθ η… τούρτα και στην Άρσεναλ ούτε καν κερασάκι! (vid)

Τα είπε όλα ο Ντέκλαν Ράις

Ο εκ των βασικών «γραναζιών» της Άρσεναλ, Ντέκλαν Ράις, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ. Ο Βρετανός μέσος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του. Στάθηκε δε περισσότερο στα ανόητα όπως ο ίδιος χαρακτήρισε λάθη και στις κόκκινες κάρτες που δέχεται η ομάδα.

«Πυροβολούμε τα πόδια μας και το κάναμε γι’ ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν. Τις προηγούμενες δυο φορές γλιτώσαμε, όμως θα πρέπει να σταματήσουμε τα ανόητα λάθη. Είμαστε αφελείς, θα πρέπει να παραμένουμε με 11 παίκτες και στα 90 λεπτά των αναμετρήσεων», ανέφερε ο 25χρονος Άγγλος μέσος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version