Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανησυχία στην Λίβερπουλ – Η δήλωση του ηγέτη της… δείχνει αποχώρηση!
Λίβερπουλ

Ανησυχία στην Λίβερπουλ – Η δήλωση του ηγέτη της… δείχνει αποχώρηση!

Στην Λίβερπουλ δεν έχουν αποσπάσει ακόμα το «ναι»... από τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής!

21.10.2024 | 15:06

Σίγουρα, στην Λίβερπουλ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με τα θέματα των συμβολαίων που λήγουν. Οι Άγγλοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις τόσο με τον Φαν Ντάικ, όσο και με τον Αλεξάντερ Άρνολντ, των οποίων τα συμβόλαιο λήγουν το καλοκαίρι του 2025!

Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν εκ των δύο και στην Λίβερπουλ έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο το να πείσουν τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός στόπερ με νέες του δηλώσεις επιβεβαίωσε πως έχει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στα χέρια του, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Οι συνομιλίες συνεχίζονται με τους κατάλληλους ανθρώπους για να συζητήσουμε το νέο μου συμβόλαιο στη Λίβερπουλ», ανέφερε ο Ολλανδός σταρ της Λίβερπουλ.

«Όταν έρθει η ώρα να λάβετε μια απόφαση, θα το ξέρετε και εσείς (τα ΜΜΕ). Αλλά τώρα η πλήρης δέσμευσή μου και εστίαση είναι στη Λίβερπουλ, για να είναι επιτυχημένη αυτή τη σεζόν», είπε ο Φαν Ντάικ σε Μέσο της Αγγλίας.

Σε περίπτωση που ο Φαν Ντάικ ήταν σίγουρος για την παραμονή του στο Άνφιλντ.. τότε θα είχε ήδη πει το «ναι», όμως κάτι τον κρατάει πίσω και ίσως ο λόγος να είναι οικονομικός.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version