Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
Saudi Pro League

Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)

Ο Νεϊμάρ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Αλ Χιλάλ με την Αλ Αΐν, επιστρέφοντας έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

21.10.2024 | 21:31

Το καλοκαίρι του 2023 ο Νεϊμάρ αποφάσισε να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να μετακομίσει στην Αλ Χιλάλ. Φυσικά, το έκανε αυτό με το αζημίωτο, αφού λαμβάνει περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ένα πραγματικά ασύλληπτο ποσό, έξι φορές μεγαλύτερο από αυτό που λάμβανε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο άσο πήραν μια πάρα πολύ άσχημη τροπή μετά τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία. Κι αυτό γιατί μόλις ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι της Εθνικής Βραζιλίας στις 18 Οκτωβρίου του 2023.

Η διάγνωση για τον Νεϊμάρ ήταν η χειρότερη δυνατή. Ρήξη χιαστού και μηνίσκου και ένα τεράστιο διάστημα αποχής και αποκατάστασης για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Ο ίδιος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο εκτός γηπέδων. Μια χρονιά κατά την οποία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια, υπέφερε λόγω της απουσίας του από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο, 370 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 32χρονος άσος βρήκε ξανά το γέλιο του. Κι αυτό γιατί πραγματοποίησε τη μεγάλη επιστροφή του, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Αλ Χιλάλ απέναντι στην Αλ Αΐν για το Ασιατικό Champions League.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε με το… χαμόγελο στα χείλη

Ήταν ήδη γνωστό, βέβαια, ότι ο Νεϊμάρ είχε ολοκληρώσει εδώ και λίγο καιρό την αποθεραπεία του. Μάλιστα, το γεγονός ότι βρισκόταν στην αποστολή ήταν το πρώτο θετικό δείγμα για τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, ο 32χρονος άσος δεν αναμενόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής τόσο σύντομα. Ο τραυματισμός, όμως, του Αλ Νταουσάρι έφερε και την είσοδο του στο ματς στο 77ο λεπτό. Φυσικά, όπως είναι λογικό, ο ίδιος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, όπως φάνηκε και από το χαμόγελο του πριν την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ αποδείχτηκε και… γουρλής, αφού η Αλ Χιλάλ επικράτησε με 5-4 της Αλ Αΐν έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Έτσι, πανηγύρισε το 3/3 στο Ασιατικό Champions League και παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου της Δύσης. Πλέον, με τον Βραζιλιάνο έτοιμο και ξανά στις τάξεις της στοχεύει ακόμη πιο ψηλά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version