ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)

Ο Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να είναι... φευγάτος από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν το καλοκαίρι, αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν στα υπ' όψιν τους.

Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)

Με το… καλημέρα της προπονητικής του καριέρας ο Τσάμπι Αλόνσο έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Όταν ανέλαβε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Οκτώβριο του 2022 αυτή βρισκόταν στην επικίνδυνη ζώνη. Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα την έφτασε στα ημιτελικά του Europa League και την 6η θέση στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη σεζόν, όμως, ήταν το πραγματικό… αριστούργημα. Κι αυτό γιατί οι «ασπιρίνες» πέρσι κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την Bundesliga, σπάζοντας την εντεκαετή κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, αυτό το πέτυχαν ως αήττητοι για πρώτη φορά στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κατέκτησαν και το Κύπελλο Γερμανίας, με μόνο «μελανό» σημείο την ήττα στον τελικό του Europa League από την Αταλάντα.

Όλη αυτή η επιτυχία, βέβαια, είχε τη σφραγίδα του Αλόνσο. Ο Ισπανός συνεχίζει και τη φετινή σεζόν στη Λεβερκούζεν, έχοντας ως στόχο ένα… μυθικό repeat. Βέβαια, ο ίδιος δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αφού οι βλέψεις του είναι για ακόμη πιο ψηλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν στο στόχαστρο τους για το καλοκαίρι.

Πιο «ζεστή» η Σίτι για τον Αλόνσο

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα στις τάξεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχουν αποδεχθεί ότι ο Αλόνσο θα αποχωρήσει. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Έτσι, οι «ασπιρίνες» κοιτάζουν την αγορά για τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα των Σεμπάστιαν Χένες, που εντυπωσιάζει στον πάγκο της Στουτγκάρδης και του Σάντρο Βάγκνερ.

Όσον αφορά τον Αλόνσο, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον είναι αυτό της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» βρίσκονται κοντά σ’ ένα τεράστιο τέλος εποχής, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ακόμη δεν έχει ανανεώσει. Εφόσον αυτό δε συμβεί, τότε θα κινηθούν για τον Αλόνσο, τον οποίο θεωρούν τον ιδανικό για να τον αντικαταστήσει. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, επικρατεί ικανοποίηση με τις υπηρεσίες του Άρνε Σλοτ. Κάτι που σημαίνει ότι οι «κόκκινοι» δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μάχη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ