Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H «Αγία Τριάδα» της Μπαρτσελόνα που σκορπά τον τρόμο στην Ευρώπη (stats)
Μπαρτσελόνα

H «Αγία Τριάδα» της Μπαρτσελόνα που σκορπά τον τρόμο στην Ευρώπη (stats)

Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

21.10.2024 | 09:35

Πράγματα και θαύματα από την Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ! Μόνο η Οσασούνα κατάφερε να γλιτώσει από τα «νύχια» των Καταλανών. Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν με το… πόδι πατημένο στο γκάζι να γοητεύουν με το παιχνίδι τους και να κυριαρχούν σε κάθε τους παιχνίδι. Συνεχίζουν να κερδίζουν τα παιχνίδια με άκρως εντυπωσιακό τρόπο φέρνοντας στο μυαλό των οπαδών της θύμισες από λαμπρές εποχές.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Νέο «θύμα» της ομαδάρας που έχει δημιουργήσει ο Χάνσι Φλικ, η Σεβίλλη. Η ομάδα από την Ανδαλουσία γνώρισε τον εφιάλτη στο Μονζουίκ δεχόμενη πέντε γκολ από την Μπαρτσελόνα του φοβερού και τρομερού Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ φορ ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» καταπληκτικός σκοράροντας τα δύο από τα πέντε τέρματα.

Διάβασε επίσης: Με τρέλα και… σπασμένα φρένα πάει η Μπαρτσελόνα! (vid)

Τα «όπλα» της Μπαρτσελόνα που βάζουν… φωτιά σε κάθε παιχνίδι

Σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι της η Μπαρτσελόνα στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στους τρεις επιθετικούς της, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι «καυτοί». Στους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ. Ο πρώτος όπως είπαμε σκόραρε δύο ακόμη γκολ χθες κα έφθασε συνολικά τα 12 στο πρωτάθλημα διατηρώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς της La Liga. Οι άλλοι δύο μπορεί να μη βρήκαν δίχτυα όμως δημιούργησαν για τους συμπαίκτες τους.

Αισίως τα στατιστικά τους φέρνουν στη κατηγορία με τους τρεις πιο επιδραστικούς παίκτες στο επιθετικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Να τονίσουμε εδώ πως μετά την 5αρα επί της Σεβίλλης η Μπαρτσελόνα γίνεται η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: 12 γκολ και δύο ασίστ

Ραφίνια: Πέντε γκολ και πέντε ασίστ

Λαμίν Γιαμάλ: Τέσσερα γκολ και έξι ασίστ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version