Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να «σπρώξει» αρκετά χρήματα για να αποκτήσει τον Κρις Ριγκ της Σάντερλαντ, ο οποίος παρομοιάζεται με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

21.10.2024 | 22:52

Τα πράγματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πηγαίνουν και ιδιαίτερα καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Βλέπετε, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται μόλις στην 12η θέση της Premier League. Μάλιστα, πριν το ματς τους κόντρα στην Μπρέντφορντ (2-1) το Σάββατο (19/10) είχαν να πανηγυρίσουν νίκη για περισσότερο από έναν μήνα. Δεν ήταν, όμως, μόνο τα αποτελέσματα που έφερναν προβληματισμό. Η εικόνα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ στο γήπεδο ήταν ώρες ώρες απελπιστική. Κάτι που έφερε στο στόχαστρο τον Ολλανδό τεχνικό κι έκανε τη θέση του ιδιαίτερα επισφαλή.

Στις τάξεις της Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πως με ή χωρίς τον 53χρονο τεχνικό πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα. Όπως παράλληλα, πρέπει να «χτίσουν» και το ρόστερ της για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Express», έχουν βρει τον παίκτη, με τον οποίο μπορούν να πετύχουν και τους δύο τους στόχους ταυτόχρονα. Ο λόγος για τον Κρις Ριγκ, που αγωνίζεται στην Σάντερλαντ και ήδη γίνεται λόγος πως πρόκειται για έναν παίκτη, που μοιάζει πάρα πολύ με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Τα μυθικά κατορθώματα του Ριγκ έχουν… τρελάνει τη Γιουνάιτεντ

Βλέπετε, ο Άγγλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αρχίσει την καριέρα του στις «μαυρόγατες», όπως και ο Ριγκ. Μάλιστα, αγωνίζονται και στην ίδια ακριβώς θέση, αφού ο 17χρονος παίζει ως 8αρι και ως 10αρι στην ομάδα του. Ως συνέχεια των κοινών του σημείων είναι και το γεγονός πως ο ίδιος έχει κερδίσει θέση βασικού, ήδη από την περσινή σεζόν πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια. Φέτος, όμως, ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Κι αυτό γιατί στη βασική ενδεκάδα σε 9 από τα 10 ματς της ομάδας στην Championship, ενώ σημείωσε και δύο τέρματα.

Παράλληλα, ο Ριγκ έχει φτάσει τις 30 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Κι όλα αυτά σε ηλικία 17 ετών και 108 ημερών. Μόνο οι Μπέλιγχαμ (16 ετών και 238 ημέρων) και Σεσενιόν (17 ετών και 100 ημερών) το πέτυχαν νωρίτερα από εκείνον. Οι εμφανίσεις του ως τώρα έχουν εντυπωσιάσει τη Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί ο Ριγκ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ντόρτμουντ. Όσον αφορά τα χρήματα, η ομάδα του Μάντσεστερ είναι διατεθειμένη να… ξηλωθεί. Κι αυτό γιατί ετοιμάζεται να προσφέρει από 24 έως 36 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version