Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Νοικοκυρεύεται» ο Ράγια: Παντρεύεται την εκθαμβωτική Τατιάνα Τρουμπούλ (pics)
Άρσεναλ

«Νοικοκυρεύεται» ο Ράγια: Παντρεύεται την εκθαμβωτική Τατιάνα Τρουμπούλ (pics)

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια, αποφάσισε να περάσει στο επόμενο επίπεδο στην προσωπική του ζωή!

21.10.2024 | 11:06

Έχει κερδίσει με το… σπαθί του την καθιέρωσή του στη λίστα με τους κορυφαίους τερματοφύλακες της εποχής. Ο Νταβίντ Ράγια δούλεψε σκληρά, έκανε σταθερά βήματα στην καριέρα του και τώρα όντας στην Άρσεναλ θερίζει τους καρπούς που φύτεψε. Συνεχίζει να εργάζεται ασταμάτητα, να εξελίσσει το ταλέντο του και να υπερασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εστία των «Κανονιέρηδων».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μαζί με την καριέρα, ο Ισπανός κοιτάζει να βάλει σε στέρεες βάσεις και την προσωπική του ζωή. Αισθάνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Να παντρευτεί και να κάνει τη δική του οικογένεια. Έτσι αποφάσισε να προχωρήσει την σχέση του με την πανέμορφη Τατιάνα Τουρμπούλ κάνοντάς της πρόταση γάμου.

Διάβασε επίσης: Ράις: «Κάνουμε ανόητα λάθη, “πυροβολούμε” τα πόδια μας»

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2021 και η Ισπανίδα καλλονή ζει μαζί του στο βόρειο Λονδίνο, ενώ τον ακολούθησε και στο τελευταίο Euro που κατέκτησε με την Ισπανία, με τον «κανονιέρη» άσο πάντως να πραγματοποιεί μόλις μια εμφάνιση, αυτή απέναντι στην Αλβανία. Ο Ράγια ανέβασε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram κάνοντας γνωστό πως η Τατιάνα απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου που της έκανε!

Η πανέμορφη Τατιάνα Τρουμπούλ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version