Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
Ρεάλ Μαδρίτης

O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε κέφια λίγο πριν το εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League.

21.10.2024 | 20:12

O Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι τα δύο επόμενα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ένα για το Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και το αμέσως επόμενο με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θέλει να μεταδώσει το άγχος ή την πίεση που μπορεί να βιώνει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Κάρλο Αντσελότι έδειξε γι’ ακόμη μία φορά πόσο cool και χαλαρός είναι με τις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βεστφαλούς. Στην ουσία μία δεύτερη πράξη του πρόσφατου τελικού που έδωσαν οι δύο ομάδες πριν από μερικούς μήνες στο «Γουέμπλεϊ» στην Αγγλία.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά του κόσμου ήταν εκεί. Μάλιστα, ένας εξ αυτών κατάφερε να γίνει… γνωστός. Όχι τόσο για την ερώτηση που έκανε προς τον Αντσελότι. Αλλά κυρίως γιατί την έκανε στα αγγλικά με τον Ιταλό να του απαντάει με τον δικό του τρόπο!

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ του Κάρλο Αντσελότι και του Άγγλου δημοσιογράφου:

Ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου στα αγγλικά προς τον Κάρλο Αντσελότι.

Κάρλο Αντσελότι: «Μάλλον δεν μιλάτε πολύ καλά αγγλικά ε;» (γέλιο).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version