Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τεν Χαγκ έδωσε ως λαμπρό παράδειγμα στους παίκτες του τον Ράσφορντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τεν Χαγκ έδωσε ως λαμπρό παράδειγμα στους παίκτες του τον Ράσφορντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να δώσει κίνητρο στη Γιουνάιτεντ για να αντιστρέψει την εις βάρος κατάσταση που επικρατεί.

21.10.2024 | 14:09

Έπειτα από τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπρέντφορντ, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα. Η τελευταία καλή εμφάνιση των “Κόκκινων Διάβολων”ήταν στην άνετη επικράτηση με 7-0 στο Λιγκ Καπ ενάντια στη Μπάρνσλεϊ τον Σεπτέμβρη. Αυτό καθιστά την ανατροπή ως σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας του Μάντσεστερ στη συνέχειά της στη σεζόν. Προς το παρόν δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα σε Αγγλία και Ευρώπη, κάτι που ανησυχεί τους φιλάθλους της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο θετικός για το μέλλον της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, έδωσε δείγματα αισιοδοξίας βάζοντας παράδειγμα τον Μάρκους Ράσφορντ στους παίκτες του. Συγκεκριμένα ανέφερε μετά τον αγώνα τα εξής: «Μπορείτε να δείτε πόσο ικανός ο Ράσφορντ. Ξεκίνησε εναντίον της Μπρέντφορντ με μαχητικό πνεύμα. Όταν παίζουμε όλοι έτσι, έχουμε μια ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τρόπαια».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεν Χαγκ: «Απόλαυσα την ομάδα μου, μόνο με Τότεναμ ήμασταν κακοί»

Θέλει να αναγεννήσει την Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα μια σημαντική διάκριση. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν κλείσει έντεκα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στην Αγγλία, ενώ από το 2017 δεν έχει ούτε κάποια σημαντική πορεία στην Ευρώπη. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Europa League το 2021, όπου ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στα πέναλτι. Στο σήμερα, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει την θέληση να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Η διοίκηση στηρίζει έμπρακτα τη προσπάθεια του Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς ο ίδιος φαίνεται να έχει το πείσμα για να φτάσει την ομάδα του ψηλά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version