Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Ρόμα

Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στην αγωνιστική δράση και αποκάλυψε ότι ομάδες της Serie A τον έχουν προσεγγίσει.

21.10.2024 | 23:40

Ο Φραντσέσκο Τότι αποτέλεσε έναν από τους τελευταίους… ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του θα μπορούσε να παίξει κυριολεκτικά όπου ήθελε. Άλλωστε, είχε ουκ ολίγες προτάσεις για να αλλάξει ομάδα. Ωστόσο, σε κάθε πρόταση η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η καρδιά του έλεγε κάθε φορά «Ρόμα». Από το μακρινό 1993, όταν και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως και το 2017 δεν αποχωρίστηκε ποτέ τους «τζιαλορόσι». Ήταν εκεί σε κάθε στιγμή. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Πάντα μπροστάρης, πάντα αρχηγός.

Δεν μπορεί εύκολα κανείς να ξεχάσει το «αντίο» που επεφύλαξαν στον Τότι στις 28 Μαΐου 2017 οι οπαδοί της Ρόμα στο τελευταίο του ματς στο «Ολίμπικο». Εκεί, όπου πραγματικά δάκρυσαν και τα… τσιμέντα. Από τότε ο Ιταλός θρύλος παρέμεινε στους «τζιαλορόσι» ως αθλητικός διευθυντής, αλλά τον Οκτώβριο του 2017 αποχώρησε κι έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, φαίνεται πως κάνει σκέψεις επιστροφής. Όχι ως παράγοντας, αλλά ως… παίκτης και πάλι! Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος, μάλιστα, μιλώντας σε event στοιχηματικής εταιρείας, με την «Gazzetta dello Sport» να μεταφέρει τα λεγόμενα του.

Τότι: «Με 2-3 μήνες προπόνηση είμαι έτοιμος να παίξω ξανά »

Ο 48χρονος σήμερα Τότι ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα τον προσέγγισαν ομάδες της Serie A. Κι αυτή ακριβώς η επικοινωνία τον έβαλε σε σκέψεις επιστρέψει στο χώρο ως ποδοσφαιριστής και πάλι. Μάλιστα, ανέφερε πως θα χρειαζόταν περίπου 2 με 3 μήνες για να είναι ξανά σε φόρμα να αγωνιστεί έστω για 20-30 λεπτά. Ωστόσο, όπως τόνισε θα το έκανε για οποιαδήποτε ομάδα εκτός της Λάτσιο και μόνο στην Ιταλία. Τώρα, το αν ο θρύλος της Ρόμα ήταν απολύτως σοβαρός ή το έλεγε στην… πλάκα, μόνο εκείνος το ξέρει.

«Να επιστρέψω στη δράση; Γιατί όχι. Υπάρχουν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας που έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Ομολογώ ότι με έκαναν να σκεφτώ για λίγο αυτό το τρελό πράγμα. Θα ήταν δύσκολο αλλά στη ζωή ποτέ να μη λες ποτέ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μετά από πάρα πολλά χρόνια από το τέλος της καριέρας τους. Εξαρτάται επίσης από το που παίζεις, με όλο το σεβασμό. Αν ήταν πάντως να επιστρέψω στην Serie A, θα έπρεπε να κάνω πολύ καλή προπόνηση. Θα χρειαζόμουν 2 με 3 μήνες, είμαι 48 ετών, αλλά ακόμη παίζω. Θα μπορούσα να παίξω 20-30 ποιοτικά λεπτά. Δε θα σκεφτόμουν, όμως, να πάω στη Λάτσιο. Αν αποφάσιζα να κάνω κάτι τρελό θα το έκανα στην Ιταλία και όχι στο εξωτερικό», ανέφερε ο Τότι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version