Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάλμερ: «Μια μέρα θα κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα»
Τσέλσι

Πάλμερ: «Μια μέρα θα κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Πάλμερ... φωνάζει πως θέλει να κατακτήσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

21.10.2024 | 13:12

Είναι γεγονός ότι ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, έχει βάλει στόχο να γίνει κορυφαίος. Στη φετινή σεζόν μάλιστα, έχει πετύχει έξι γκολ και πέντε ασίστ σε οκτώ μόλις συμμετοχές. Αποτελεί παίκτη-κλειδί για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος αναδεικνύει το ταλέντο του παίκτη με κάθε ευκαιρία στο γήπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, στη συνέντευξη του στη «The Telegraph», δήλωσε την πίστη που έχει ότι μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο η παρουσία του στη λίστα με τους κορυφαίους της χρονιάς. Κλείνοντας ανέφερε ότι μπορεί να τη κατακτήσει για να βάλει ένα ακόμα παράσημο από νωρίς στη καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοφάρισε μυθική επίδοση του Μέσι ο χαρισματικός Γιαμάλ

Το ποδόσφαιρο επενδύει στα νέα ταλέντα του πλανήτη

Ο Κόουλ Πάλμερ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ταλέντα που προσδοκούν να αφήσουν εποχή. Παρέα με τους Λαμίν Γιαμάλ, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ, έχουν δείξει από νωρίς την θέληση τους να ξεχωρίσουν. Τα κίνητρα και οι στόχοι αυτών των παικτών, είναι ανάλογοι του επιπέδου που αγωνίζονται. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, έχει δίψα για διακρίσεις. Τόσο ατομικές όσο και ομαδικές. Αυτό προσδοκά ότι θα δούμε έναν ποδοσφαιριστή που θα αφήσει τη δική του πινελιά στον χώρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version