Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με γκέλα και… Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με γκέλα και… Μεντιλίμπαρ

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό έχει επιφέρει κάκιστο κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού!

21.10.2024 | 12:13

Απογοήτευση και έντονος προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Η κάκιστη εμφάνιση και η απρόσμενη γκέλα με τον Λεβαδειακό (2-2) στο Φάληρο επανέφερε την εσωστρέφεια στο Λιμάνι. Οι «Ερυθρόλευκοι» είδαν την ομάδα τους να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι στα μέτρα τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού επιρρίπτουν τις περισσότερες ευθύνες στον προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο έμπειρος τεχνικός στο φινάλε της αναμέτρησης ανέλαβε μεγάλο μέρος της αποτυχίας τονίζοντας ωστόσο πως οι παίκτες του… κοιμήθηκαν αποτέλεσμα να έρθει η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Διάβασε επίσης: Ηλιόπουλος σε Λουτσέσκου: «Ψευτομαγκιές και ανησυχία για αυτά που έρχονται»

 


Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

«Ξεκινήσαμε καλά όμως μετά κοιμηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ νωρίτερα. Ενώ στην αρχή παίρναμε δεύτερες μπάλες, κλέβαμε και πιέζαμε, σταματήσαμε και νομίζαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με αποτέλεσμα να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, όμως η αλήθεια είναι πως όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν.

Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια, γιατί από το 20ό λεπτό αμυνόμασταν περισσότερο απ’ ότι πιέζαμε. Είναι φταίξιμο δικό μας και πρώτα δικό μου, γιατί δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου πως πρέπει να δουλέψουν και για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλο λάθος γιατί πιστέψαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version