Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αστέρας της Γιουνάιτεντ το μετάνιωσε και θέλει να φύγει
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αστέρας της Γιουνάιτεντ το μετάνιωσε και θέλει να φύγει

Απογοητευμένος είναι ο νεαρός αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα ψάξει για άλλη ομάδα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

22.10.2024 | 17:25

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μετανιώσει κάποιος παίκτης την παρουσία του σε μία ομάδα. Οι κυριότεροι είναι ο αγωνιστικός χρόνος και τα αρνητικά αποτελέσματα. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένας παίκτης θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος, σκεπτόμενος τη κακή πορεία σε πρωτάθλλημα και Europa League. Παρόλα αυτά δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα αυτό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του Μάντσεστερ, διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ παικτών(40). Αυτό προφανώς έχει θετικά και αρνητικά. Το θετικό είναι το βάθος της ομάδας στις επιλογές της, το αρνητικό είναι ότι θα υπάρξουν δυσαρέσκειες παικτών για τον αγωνιστικό χρόνο τους.  Ο πιο δυσαρεστημένος της υπόθεσης δείχνει να είναι ο Ζίρκνεϊ. Η ιταλική «Calciomercato» επιβεβαιώνει την μετάνοια του παίκτη για την επιλογή του λίγους μήνες πριν, να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!

Οι ομάδες που θέλουν τον παίκτη της Γιουνάιτεντ

Ο μάνατζερ του παίκτη δε θα άφηνε «κρεμασμένο», γι αυτό και έχει βγει στην αναζήτηση νέας ομάδας για τον Ολλανδό επιθετικό. Οι επικρατέστερες επαφές που υπάρχουν για να φύγει δανεικός τον Γενάρη είναι η Μίλαν και η Γιουβέντους. Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη από μία προσθήκη επιθετικού, με την υπόθεση του νεαρού αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τους απασχολήσει στο προσεχές μέλλον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version