Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δένει» με νέο συμβόλαιο ένα ακόμη αστέρι της η Μπαρτσελόνα! (pic)
Μπαρτσελόνα

«Δένει» με νέο συμβόλαιο ένα ακόμη αστέρι της η Μπαρτσελόνα! (pic)

Η Μπαρτσελόνα έχει στραμμένο το βλέμμα και στο μέλλον της και υπό αυτό το πρίσμα έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Φερμίν Λόπες.

22.10.2024 | 11:29

Το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στη φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδανικό. Κι αυτό γιατί, οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν στην κορυφή της La Liga και στο +3 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες το ερχόμενο Σάββατο (26/10). Εκείνο που ξεχωρίζει φέτος για τους Καταλανούς είναι η εικόνα τους στο γήπεδο. Μια εικόνα που γεμίζει αισιοδοξία και τον πιο απαισιόδοξο φίλαθλο τους. Το ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο και σφύζει τόσο από ποιότητα, όσο και από νιάτα.

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει μια πάγια «παράδοση» της κάθε φορά που έχει επιτυχίες. Αυτή της χρησιμοποίησης ολοένα και περισσότερων παικτών από τη… θρυλική της ακαδημία, την «Masia». Οι Καταλανοί έχουν χτίσει τη νέα τους προσπάθεια γύρω από τα ανερχόμενα αστέρια τους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθούν να τους «δέσουν» και για το μέλλον. Για να έχουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σταθερά και τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτή τη λογική, λοιπόν, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συμφώνησαν με τον Φερμίν Λόπες για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2029.

Η πίστη της Μπαρτσελόνα στον Λόπες και οι άλλες ανανεώσεις

Ο νεαρός άσος τον Αύγουστο του 2023 είχε ανανεώσει και πάλι ως το 2027. Ωστόσο, το απότομο… ξεπέταγμα του την περσινή σεζόν έκανε μια αναπροσαρμογή του συμβολαίου του σχεδόν δεδομένη για την Μπαρτσελόνα. Βλέπετε, ο Λόπες μέτρησε 11 γκολ σε 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι έδειξε έτοιμος να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια, ο 21χρονος άσος παλεύει ακόμη τη φετινή σεζόν για να βρει τα πατήματα του.

Άλλωστε, ο ίδιος δεν ξεκίνησε σε κάποιο ματς ως βασικός υπό τον Χάνσι Φλικ, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό για περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, στις τάξεις της Μπαρτσελόνα πιστεύουν ιδιαίτερα στις δυνατότητες του Λόπες. Γι’ αυτό και κίνησαν γρήγορα τις διαδικασίες για να τον «δέσουν», με βελτιωμένες αποδοχές και ακόμη υψηλότερη ρήτρα αγοράς του. Μια πάγια τακτική των «μπλαουγκράνα» το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, όπως τονίζει ο Ρομάνο, οι Καταλανοί θέλουν να «τρέξουν» κι άλλες υποθέσεις ανανεώσεων. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως πλέον έχουν πάρει σειρά οι Γκάβι, Πέδρι, Αραούχο και Ντε Γιονγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version